fbpixelimage ;

Tutkitusti tyytyväisiä yrittäjiä

Kotirinki-yrittäjänä olet mukana tunnetussa ja arvostetussa joukossa. Yrittäjän tärkein ominaisuus on aito halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Tukenasi on Kotiringin palvelukeskus ja vertaisryhmänä ketjun muut yrittäjät. Kotirinki organisaationa antaa täyden tukensa ja kehittää jatkuvasti tapoja auttaa yrittäjiä menestymään. Tyytyväinen ja menestyvä yrittäjä on toimintamme tärkein voimavara.

4,6/5

 

Neljä syytä liittyä Kotirinkiin

Kalenteri

Määritä itse työaikasi

Voit työskennellä osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti.

Kello

Työ tapahtuu arkisin

Kotisiivous tapahtuu arkipäivisin, illat ja viikonloput voit viettää vapaalla.

Sydän

Hyvä ansiotaso ja tuottotakuu

Yrittäjyys kanssamme mahdollistaa toimialalle korkean tulon ja annamme toiminnallesi tuottotakuun.

Asiakkaat

Valmiit asiakkaat

Saat valmiita asiakkaita heti alkuun ja tukemme toiminnan kasvattamiseen.

Näin pääset mukaan Kotirinkiin

Aloittaminen on turvallisempaa - alkuun pääset minimoidulla riskillä, ilman suuria investointeja. Menestyvältä Kotirinki-yrittäjältä odotamme hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asiakaspalveluasennetta, käsillä tekemisen iloa, pärjäämistä suomen kielellä ja kunnossa olevia luottotietoja.

  1. Täytä hakulomake - täyttäminen kestää noin 10 minuuttia, se kartoittaa taustaasi ja omia toiveitasi yrittäjyydestä.
  2. Puhelinhaastattelu - hakemuksessa esittämäsi ajankohdan mukaisesti sovimme puhelinhaastattelun, jonka aikana saat jo tietoa prosessin etenemisestä.
  3. Tapaamiset - Haastattelun perusteella kutsumme sinut tapaamiseen, jossa yksityiskohdat käydään läpi henkilökohtaisesti. Valmistautuminen yrittäjäksi alkaa ensimmäisestä tapaamisesta.
  4. Sähköinen sopimus - Kaikki sopimukset ja tekniset yksityiskohdat hoituvat sähköisessä järjestelmässä, joka aukeaa tukitoimineen kaikille yrittäjille.
  5. Koulutus ja töiden aloittaminen - Tarjoamme kaikille uusille yrittäjille koulutuksen työhön ja säännöllistä lisäkoulutusta.
  6. Aloitusvaatimukset - Kauttamme saat tarvittavat helppokäyttöiset järjestelmät, verkkokaupan sekä markkinointimateriaalit käyttöösi. Yhteistyökumppaniemme kautta hankit helposti tarvittavat tarvikkeet, laitteet ja työvaatteet edulliseen yhteistyöhintaan. Mikäli sinulla jo on omat yhteydenpitovälineet, kuten tietokone ja puhelin voit ottaa ne käyttöön, tarvittaessa opastamme uusien hankinnassa. Tarvitset myös pesukonetta ja omaa kulkuneuvoa. Varaudu noin 500 € suuruiseen aloituskustannukseen.
  7. Asiakkaita heti - Kotirinki hankkii asiakkaat, jolloin sinä voit keskittyä siivoustyöhön.

Menestyvä ja tyytyväinen yrittäjä on meidän tärkein voimavaramme.

Tutustu yrittäjiin

Katso videoilta, miten Kotirinki-yrittäjät ovat aloittaneet yrittäjyyden, miten työ on sujunut ja miten ansiotaso on vastannut odotuksia.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tai kysy lisää.


010 425 3908 (ark. 7-18)
rekrytointi@kotirinki.fi

Kotirinki fiilis

Onko sujuva arki sinulle sydämen asia?

Hae mukaan
;