Miten Kotirinki-yrittäjäksi pääsee?

Oletko kiinnostunut Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotiringin konseptiin ja lähetä meille yhteydenottopyyntö. Pyynnön voit lähettää helposti ja nopeasti osoitteesta www.kotirinki.fi/yrittajaksi, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja sovimme jatkosta.

Yhteistyö alkaa realistisista odotuksista

Mikäli yrittäjän odotukset ja Kotiringin toimintamalli kohtaavat, mahdollisuudet yhteistyön alkamiseen ovat hyvät. Puhelinhaastattelun perusteella kutsumme sinut tapaamiseen, jossa arvioimme soveltuvuutesi ja käymme yksityiskohdat läpi henkilökohtaisesti. Sähköisen järjestelmämme kautta sopimusasiat hoituvat tarvittaessa helposti ja turvallisesti.

Aiempaa kokemusta siivoustyöhön ei vaadita. Jos sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot, hyvä fyysinen kunto, reipas ote työntekoon sekä rakkaus käsillä tekemiseen, olet tarjoamamme koulutuksen jälkeen valmis aloittamaan työt. Kotirinki tarjoaa yrittäjälle valmiin asiakaspohjan, helppokäyttöisen järjestelmän sekä palvelukeskuksen jatkuvan tuen. Toimintamallimme ansiosta voit keskittyä asiakkaidemme palvelemiseen, sillä Kotiringin palvelukeskus vastaa markkinoinnista ja asiakkaiden hankinnasta. Aikaa vievät hallinnon työt ovat muutoinkin yrittäjän osalta automatisoitu tai minimoitu.

Yksin tai yhdessä yrittäjäksi

Kotirinki-yrittäjänä saat määrittää itse omat työaikasi. Illat ja viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat. Voit työskennellä itsenäisesti tai tiimissä. Alkuun pääset helposti Kotiringin tuen avulla. Autamme sinua yrityksen perustamisessa ja muissa käytännön asioissa. Apunasi on lisäksi muut ketjun yrittäjät ja koko yhteisömme tuki.

Ota rohkeasti yhteyttä ja täytä hakemus! Vapaat yrittäjäpaikat löydät täältä

Ota yhteyttä

Asiani koskee