Uudistamme alaa rohkeasti

Kotirinki on vuonna 2002 perustettu kotimainen yritys, joka on erikoistunut ihmisten arkea helpottaviin kotipalveluihin: kotisiivoukseen, kotiapuun ja kotihoivaan.

Viimeiset 10 vuotta olemme toimineet poikkeuksellisella mikrofranchising-toimintamallilla, mikä tarkoittaa, että toimintamme nojaa paikallisiin pienyrittäjiin. Meillä ei siis ole töissä yhtään siivoojaa tai hoitajaa, vaan jokainen tekijämme on itsenäinen paikallinen pienyrittäjä.

Kotirinki-yrittäjillä on vapaus vaikuttaa omaan työmääräänsä ja -aikoihinsa, ja heidän ansiotasonsa on huomattavasti siivous- ja hoiva-alan keskiarvoja korkeampi. Koulutetut yrittäjämme ovat hyvin tyytyväisiä ja sitoutuneita työhönsä, mikä näkyy vuorostaan poikkeuksellisen korkeana asiakastyytyväisyytenä

Tällä hetkellä Kotirinki-yrittäjiä toimii jo 60 paikkakunnalla ja heidän tukenaan on Kotiringin palvelukeskus Hämeenlinnassa.

Luotettavaa palvelua, uudistuva asenne, tuloksellista toimintaa

Kotiringin yrittäjien ja emoyhtiön toimintaa ohjaa yhdessä määritellyt arvot:

Luotettava

Läpinäkyvyys ja reiluus sopimuksissa ja palveluissa niin asiakkaiden kuin yrittäjiemme suuntaan on meille ensiarvoista. Haluamme mahdollistaa turvallisen arjen, teemme työmme ammattitaidolla, toisistamme välittäen. Välitämme myös ympäristöstämme ja kehitämme vastuullista toimintaamme jatkuvasti.

Tuloksellinen

Haluamme olla nostamassa siivous- ja hoiva-alan arvostusta ja pystyä tuottamaan parempaa ansaintaa yrittäjillemme. Haluamme mahdollistaa kehityksen ja kasvun niin ihmisinä kuin yrityksinä.

Uudistuva

Mullistamme siivous- ja hoiva-alaa poikkeuksellisella yrittäjävetoisella toimintamallillamme ja edistyksellisellä teknologialla. Rakennamme uutta yhdessä asiakkaiden, yrittäjien ja kumppaniemme kanssa. Haluamme luoda hyvää ympärillemme.

Olemme vastuussa ympäristöstä ja ihmisistä ympärillämme

Kotirinki Oy on sitoutunut toimimaan vastuullisesti ja pyrkii kestävään kehitykseen kaikessa liiketoiminnassaan. Haluamme olla vastuullinen toimija, joka vaalii yhteisöä, ympäristöä ja hyvinvointia.
Työstämme kohti kattavaa ja kokonaisvaltaista vastuullisuusohjelmaa, joka ohjaa meitä niin pitkällä tähtäimellä kuin arjen tekemisessä. 

Tavoitteenamme on käyttää mahdollisimman vähän materiaaleja, raaka-aineita ja energiaa. Haluamme vähentää tuotteiden ja palveluiden haitallisia ympäristövaikutuksia koko elinkaaren ajan.

Tavoitteenamme on toimia eettisesti kestävästi ja kantaa osamme yhteiskuntavastuusta.

Tavoitteenamme on luoda kestävää talouskasvua Kotiringin yhteisölle, tarjota turvallinen yrittäjyys ja reilu ansaintamalli yrittäjillemme.

Kotirinki palvelukeskus yhdessä

Palvelukeskuksemme auttaa niin asiakkaita kuin yrittäjiämme

Hämeenlinnassa toimiva Kotiringin Palvelukeskus on sekä asiakkaidemme että yrittäjiemme tukena.

Olitpa sitten kiinnostunut Kotiringin palveluista tai Kotirinki-yrittäjyydestä, voit olla yhteydessä Palvelukeskukseemme.

Asiakaspalvelu

Autamme kaikissa tilanteissa. Tavoitat meidät puhelimitse (ma-to 8–16, pe 9–16) tai sähköpostitse. Tilauksen voit tehdä myös suoraan sivuiltamme. Oman Kotirinki-yrittäjäsi kanssa käytte läpi kaikki palvelun yksityiskohdat ensimmäisen käynnin yhteydessä.

Asiakaspalvelu