Kotirinki-yrittäjät ovat koulutettuja kotisiivouspalveluiden asiantuntijoita

Kotiringin kotisiivoukset ja kotiapupalvelut toteutetaan aina ammattitaidolla ja Suurella Sydämellä!

Kotiringillä maksat aina laadukkaasti toteutetusta, tilatusta palvelusta ja saat työlle tyytyväisyystakuun. Konseptimme on suunniteltu siten, että asiakas voi luottaa, että koti tulee aina siivottua huolella eikä vain pintapuolisesti näkyviltä osin.

Kotisi siivouksen toteuttaa pääsääntöisesti sama, paikallinen ja koulutettu Kotirinki-yrittäjä, jonka tukena toimii yli 20 vuotta alalla toiminut, ammattitaidolla hiottu Kotirinki palvelu ja valtakunnallinen palvelukeskus.

”Kotiringissä arvostetaan ennen kaikkea laadukasta siivousta ja hyvää asiakaspalvelua. Asiakkaalle siivouspalveluiden ja kotiapupalveluiden toteutus on tehty mahdollisimman helpoksi, koska vastuullinen yrittäjä huolehtii säännöllisten palveluiden toteutuksesta itsenäisesti. Tämän ansiosta Kotiringillä onkin tutkitusti tyytyväiset tekijät ja asiakkaat. Mittaamme reaaliaikaisesti asiakkaiden tyytyväisyyttä. Jo yli 6000 asiakastamme on antanut järjestelmämme kautta palautteen siivouksen jälkeen. Tällä hetkellä asiakastyytyväisyytemme on huikeat 4,7/5.” Kertoo Kotiringin myynnistä vastaava Henna Hänninen.

Työhönsä sitoutunut ylpeä alansa ammattilainen

Korkean asiakastyytyväisyyden taustalla on tyytyväinen yrittäjä, joka on työhönsä sitoutunut, siivoustyötä ylpeydellä tekevä alansa ammattilainen. Kotirinki-yrittäjillä on aito halu tehdä työnsä hyvin. Monelle yrittäjille, kuten esimerkiksi Vuoden 2022 tulokkaaksi valitulle, Kotirinki Keravan yrittäjälle Lealle on tärkeää tehdä merkityksellistä työtä.

”Kotisiivouksen kautta saan tuottaa asiakkailleni iloa. Tuntuu hyvältä saada asiakkailta paljon kiitosta, yksi asiakas sanoi, että olen heidän kotienkeli. Olen yllättynyt, kuinka odotettu ihminen olen ollut. Tämä motivoi työssä ja saa tuntemaan, että teen tärkeää työtä ja oikeita asioita”, kiteyttää Lea ensimmäisen vuoden kokemuksiaan kotisiivousyrittäjänä.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Valitse sinulle sopiva siivouspalvelu tutustumalla Puhtausohjelmien sisältöön ja tilaamalla siivous vaivattomasti netistä  helposti netistä www.kotirinki.fi

 

Ota yhteyttä

Asiani koskee