Sopimusasiakkaana lisäät aikaa ja viihtyvyyttä lisäpalveluilla

Kotisiivous on yksi niistä tehtävistä, joka vie aikaa ja energiaa arjen kiireiden keskellä. Meidän siivouspalvelumme ei ole vain kodin pintojen siivousta, sillä tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluita, jotka tekevät arjestasi helpompaa ja kodistasi entistäkin viihtyisämmän.

Säännöllistä tai kausittaista apua arkeen

Arvokasta aikaa kuluu moniin päivittäisiin askareisiin kodin siivouksen lisäksi. Säännöllisillä lisäpalveluilla pidämme huolen kuukausittaisista kodin siivoustöistä, kuten petivaatteiden vaihdosta, keittiön kodinkoneiden puhdistuksesta ja kierrätysjätteiden viennistä. Säännölliset lisäpalvelut vapauttavat enemmän aikaa itsellesi ja perheen kanssa yhdessäoloon.

Kausittaiset lisäpalvelut auttavat sinua selviytymään isommista siivousurakoista, kuten kevään ja syksyn ikkunoiden pesusta. Huolehdi helposti koti juhlakuntoon sinulle tärkeisiin ajankohtiin ja korota kotisi viihtyvyyttä vuodenaikaan sopien.

Lisäpalvelumme mahdollistavat kodin perusteellisen puhdistuksen ja ylläpidon. Kun huolehdimme siivouspalvelumme yhteydessä kaikki kodin muut säännölliset ja kausittaiset siivoustyöt kuntoon, kodistasi tulee paitsi puhtaampi myös raikkaampi ja hygieenisempi paikka elää.

Lisämukavuutta ja -mukautuvuutta

Jokainen koti on erilainen ja tarpeet siivouspalvelulle voivat vaihdella. Lisäpalvelumme tarjoavat joustavuutta ja mukautuvuutta. Voit valita juuri ne palvelut, jotka sopivat juuri sinun kotisi tarpeisiin ja niiden avulla voit räätälöidä siivouspalvelun juuri sinulle sopivaksi. Kun koti on siisti ja järjestyksessä, se vaikuttaa myönteisesti mielialaasi ja hyvinvointiisi.

Kokonaisuudessaan lisäpalveluiden tilaaminen ei ole vain sijoitus puhtaaseen kotiin, vaan myös aikaan, mukavuuteen ja hyvinvointiin. Lisää aikaa ja huolettomuutta, ja kodistasi tulee paikka, jossa on ilo olla. Anna meidän tehdä arjestasi helpompaa ja kodistasi viihtyisämpi – tilaa lisäpalvelut omalta Kotirinki-yrittäjältä, tai myynti@kotirinki.fi / 010 425 3905 ja kysy lisää lisäpalveluistamme!

Lisäpalvelut suoritetaan palvelukäynnin yhteydessä ja laskutetaan tuntihinnalla kuukausilaskun yhteydessä. Tilaa sopimusasiakkaan edullisempaan tuntihintaan 44,90 €/h tai 36 €/h alv 0 %. Laskutamme lisäpalvelut henkilötyötunteina jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta.

Ota yhteyttä

Asiani koskee