Mitä etuja sopimuspalvelusta on asiakkaalle

Kotiringin säännöllisen siivouspalvelun sopimusasiakkaana palvelusta vastaa aina sama paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Ammattimaisesti tuotettu siivouspalvelu tyytyväisiltä tekijöiltä takaa siivouksen tasaisen laadun sekä korkean asiakastyytyväisyyden tyytyväisyystakuulla.

Lisäpalvelut sopimusasiakkaan edullisempaan tuntihintaan

Sopimusasiakkaana saat tilattua lisäpalvelut aina edullisemmin. Tilaa säännöllisen siivouspalvelun lisäksi jatkuvaa, tai kertaluontoista lisäpalvelua. Pesemme lisäpalveluna ikkunat kirkkaiksi, saunan lauteet puhtaiksi ja tarvittaessa myös huolehdimme vaatehuollosta ja tavaroiden järjestyksestä puolestasi! Lisäpalveluista sopiminen on helppoa ja nopeaa oman palvelusta vastaavan Kotirinki-yrittäjän kanssa.

Asiakkaan palvelusivut

Tarjoamme Kotiringin sopimusasiakkaillemme helppokäyttöiset asiakassivut. Säännöllisen palvelun alettua lähetämme tunnukset kirjautumista varten. Seuraamme asiakastyytyväisyyttämme jatkuvasti. Voit kirjautuessasi antaa heti arvion onnistumisestamme ja antaa palautteen palveluntuottajalle. 

 • Palveluvuorot

  Katso tulevat ja menneet palveluvuorot sekä tilatut lisäpalvelut.

 • Viestit

  Chattaa Kotirinki-yrittäjäsi kanssa helposti ja nopeasti. Viestihistoriasta on helppo tarkistaa sovitut muutokset ja toiveet.

 • Saldo

  Katso tulevat ja menneet veloitukset. Voit tulostaa, tai lähettää sähköpostiisi kätevästi koontikuitin ostetuista palveluista kotitalousvähennystä varten.

 • Asiakasarviot

  Näet antamasi arviot edellisestä palvelukerrasta. Tulosta voi verrata aiempiin palautteisiin.

Katso reaaliaikainen asiakastyytyväisyys palvelupisteittäin sivuiltamme!  

Suosittelemalla enemmän etuuksia!

Asiakassivujen kautta säännöllisen siivouspalvelun suosittelu tuttaville on helppoa ja nopeaa – sekä suosittelija, että etukoodia käyttänyt uusi Puhtausohjelman sopimusasiakas saa palkkion! Lue lisää tuttavan suosittelusta täältä.

Ota yhteyttä

Asiani koskee