Siivouspalvelu edesauttaa juhlajärjestelyjen hyvää hygieniaa

Lämpimät ilmat ja lisääntynyt auringonvalo kertovat alkavasta kesästä ja kesän juhlakauden lähenemisestä. Sesonkiaikana myös kotisiivouspalveluja tilataan entistä enemmän juhlajärjestelyiden avuksi. Korostunut hygienian merkitys lisää vaadittua siisteystasoa kodissa erityisesti juhlien ajankohtana.

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin siisteys- ja hygieniatasoa

Säännöllisillä siivouspalveluilla kotisi puhtauden tasoa ylläpidetään säännöllisesti, mikä edesauttaa  huolettomampaa juhlien järjestelyä. Sopimusasiakkaana voit toivoa siivouspalveluvuoron juhlia edeltävälle ajankohdalle, tai sopia lisäpalveluina tehtävistä ikkunoiden pesusta, tai saunan pesusta helpottamaan juhlajärjestelyjä sopimusasiakkaan edullisempaan tuntihintaan.

Koti juhlakuntoon huolettomasti

Kiirettä helpottamaan tarvitaan usein monta auttavaa kättä. Vapauta aikasi muuhun ja tilaa juhlia edeltävälle ajankohdalle koko kodin perusteellinen Tehosiivous ja päästä auringonvalo tulvimaan sisälle ikkunoiden pesun avulla. Kotiringin siivouspalvelut hoituvat huolettomasti muiden juhlajärjestelyjen taustalla ja vapauttavat aikaasi muille askareille sekä tekevät juhlien järjestämisestä helpompaa ja huolettomampaa.

Siivouspalvelun tilaaminen on helppoa sivuiltamme www.kotirinki.fi. Katso siivouspalvelun hinta hintalaskurista, valitse sopivin palvelu ja palveluaika ajanvarauskalenterista. Paikallinen, luotettava Kotirinki-yrittäjä takaa siivouspalvelun ammattimaisen laadun tyytyväisyystakuulla!

Ota yhteyttä

Asiani koskee