Millainen on Kotirinki Jyväskylä Kuokkalan yrittäjä?

Kotirinki Jyväskylä Kuokkalan palvelupisteen yrittäjänä toimii Arja Sahlberg. Rohkeana ja liikunnallisena henkilönä hän tarttui mahdollisuuteen ja kouluttautui Jyväskylän alueen uudeksi kotipalveluyrittäjäksi toukokuussa 2023 tekemään siivouksia ja kotiapupalveluita.

Arja Sahlberg tahtoo palvella asiakkaat hyvin ja varmistaa, että ratkaisu kulloiseenkin tarpeeseen löytyy. Hänelle on ilo kuunnella asiakasta ja keskustella, miten siivous ja kotiapu voivat asiakasta auttaa. Arjalta löytyy aiempaakin kokemusta siivousalalta. Hänelle on tärkeää, että koti tulee puhtaaksi ja siivousten lopputulos on tarkka ja huolellinen. Asiakas voi näin luottaa ammattilaiselta saatuun palveluun.

Kotirinki ketjuna tarjoaa yrittäjilleen ison ja luotettavan yrityksen mahdollisuudet toimia eri puolilla Suomea. Kotiringin toiminta on testattua, luotettavaa ja se on vakaalla pohjalla. Yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin kuten asiakashankintaan ja laskutukseen. Yrittäjien tyytyväisyyttä seurataankin reaaliajassa ja mittarit ovat avoimesti sivuillamme nähtävillä. Yrittäjänä myös Kotirinki Jyväskylä Kuokkalan Arja Sahlberg on onnellinen, koska nyt hänellä on vapaus päättää omista asioistaan ja ajankäytöstään, mutta silti hän ei koe olevansa yrittäjänä yksin.

Asiakkaat saavat siivoukset ja kotiapupalvelut aina paikalliselta pienyrittäjältä. Yhteydenpito ja palvelu on helppoa, kun kotona käy sama tuttu henkilö. Parhaimmillaan asiakassuhde voi kestää useita vuosia ja palvelun sisältöä muokataan tarpeen mukaan. Jyväskylästä Arja oppii jatkuvasti uusia asioita ja paikkoja, vaikka onkin asunut siellä jo muutaman vuoden. ”Arvostan Jyväskylässä kaunista, vaihtelevaa luontoa. Ja lähellä on paljon järviä”, hän kehuu asuinkaupunkiaan. Ulkoilmaihmiseksi tunnustautuva Arja pitää juoksemisesta ja hiihtämisestä.

Katso Kotirinki Jyväskylä Kuokkalan palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu verkkokaupastamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä tästä meille yhteydenottopyyntö.

Ota yhteyttä

Asiani koskee