Kotirinki tarjoaa lisäansioita palvelualan yrittäjille!

Kiinnostaisiko lisäansio monialayrittäjänä tai etsitkö itsellesi kenties kokonaan uutta uraa? Yhä useammalla yrittäjällä on useampi toimeksiantaja. Kotirinki tarjoaa monille palvelualan yrittäjille sopivan osa-aikaisen tai täysiaikaisen modernin yritysmuodon uudenlaisessa microfranchising-konseptissa. 

Palvelualan yrittäjiä yhdistää rakkaus käsillä tekemiseen ja asiakaspalveluun. Kotirinki-yrittäjyys sopii esimerkiksi kauneus- ja hyvinvointialan työntekijöille ja käsityöammattilaisille. Kotirinki-yrittäjän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat reipas asiakaspalveluasenne, hyvä fyysinen kunto, sekä käsillä tekemisen ilo. 

Valmiilla asiakaspohjalla ansainta alkaa heti 

Kotirinki-yrittäjyys on modernia kevytyrittäjyyttä hyvin pienellä riskillä. Yrittäjänä päätät itse omista työajoistasi, jolloin työnteko onnistuu myös osa-aikaisesti. Työaika on pääasiassa arkisin, jolloin illat ja viikonloput ovat vapaat. Yhteisenä tavoitteenamme on löytää juuri sinun tavoitteisiisi sopiva asiakasmäärä. Kotiringin palvelukeskus vastaa pääasiallisesti asiakkaiden hankinnasta. 

Kotirinki-yrittäjänä aloittaminen on helppoa ja stressitöntä 

Kotirinki-yrittäjänä aloittaminen ei tuo juurikaan lisäkuluja. Edellytämme sinulta kunnossa olevia luottotietoja, ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta. Et tarvitse omaa liiketilaa, alkuun pääset satasilla ja ilmaisen koulutuksen jälkeen ansainta alkaa heti valmiilla Kotiringin asiakaspohjalla. Kotirinki-ketju hoitaa yleisimmät hallinnolliset työt, jolloin pääset keskittymään itse työntekoon palvelukeskuksen ja yrittäjäkollegojen jatkuvalla tuella. 

Veikö muutosneuvottelut työt? Kotiin tuotettavat palvelut ovat kasvussa 

Kotirinki-yrittäjyys on tuettua ja kannattavaa. Työelämän muutokset kotisiivouksiin ja kotiapupalveluihin on ollut vähäistä. Hyvinvointialueiden tuomat muutokset ovat jopa kasvattaneet kysyntää kotiin tuotettavissa palveluissa. Oman yrityksen perustaminen tänä päivänä voi olla elämäsi paras päätös. Yrittäjänä saat vaikuttaa omaan ajankäyttöösi ja ansaintaasi. Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan tuetulle ja helpommalle tielle kanssamme! 

Ota yhteyttä

Asiani koskee