Kotirinki Hyvinkää Ridasjärven kokemuksia Kotirinki-yrittäjyydestä

Kotirinki Hyvinkää Ridasjärven palvelupisteen yrittäjänä toimii Jane Liivak. Alanvaihtoa miettinyt, muurarin apulaisena työskennellyt ja aiemmin siivousalalla työntekijänä toiminut, Jane kiinnostui tuetusta ketjuyrittäjyydestä tutulta alalta. Ajatus siitä, että saa määrittää itse omat työaikansa houkutti. Jane kokee saavansa vaikuttaa työaikojen lisäksi omaan ansaintaan, mitä pitää myös tärkeänä.

Alku Kotirinki-yrittäjänä on Janen mukaan ollut helppo saamiensa asiakkuuksien myötä. Siivoustaustan vuoksi Jane kokee työnsä jatkuvan siitä mihin jäi. Lisäksi hän kokee Kotiringin konseptin toteuttamisen siivouksessa selkeänä, mikä tekee työnteosta helpompaa ja mukavampaa. ”Siivouskokemus ei ole välttämätöntä, sen oppii. Henkilön pitää tykätä siitä siivoushommasta, nauttia muiden auttamisesta."

Asiakkaat saavat siivous- ja kotiapupalvelut aina paikalliselta, koulutetulta pienyrittäjältä. Yhteydenpito ja palvelu on helppoa, kun kotona käy sama tuttu henkilö. Jane kokee saamansa palautteiden auttavan jaksamaan työssä. Osa asiakkaista ovat jättäneet sydäntälämmittävää palautetta ja ilmaisseet kiitollisuutensa hänen työtä kohtaan. Jane kertoo kaikkien asiakkaiden ottaneen hänet hyvin vastaan aloittaessaan uutena Kotirinki-yrittäjänä alueella.

"Jos olis itse tästä mahdollisuudesta tiennyt vuosia sitten, olis ollut aika hyvä" 

Kotirinki ketjuna tarjoaa yrittäjilleen ison ja luotettavan yrityksen mahdollisuudet toimia eri puolilla Suomea. Kotiringin toiminta on testattua, luotettavaa ja se on vakaalla pohjalla. Yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin kuten asiakashankintaan, markkinointiin ja hallinnon töihin. Yrittäjien tyytyväisyyttä seurataan reaaliajassa ja mittarit ovat avoimesti sivuillamme nähtävillä.

Palvelukeskukseen kun ottaa yhteyttä välittyy se, että minusta välitetään, Jane kertoo positiivisista kokemuksistaan Kotirinki-yrittäjyyden alussa. Kotirinki-yrittäjyyttä Jane suosittelee kaikille, mutta varsinkin siivousalan työntekijöille. "Kotirinki-yrittäjyys on hyvä keino kokeilla omia siipiä”, rohkaisee Jane heitä, jotka miettivät Kotirinki-yrittäjäksi lähtemistä.

Katso Kotirinki Hyvinkää Ridasjärven palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu sivuiltamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä meille yhteydenottopyyntö. Kiinnostuitko Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotirinki-yrittäjyyteen sivuillamme, lataa infopaketti ja täytä hakemus!

Ota yhteyttä

Asiani koskee