UKKO toiminimi helpottaa Kotirinki-yrittäjän arkea

  • UKKO Toiminimi -palvelu tarjoaa helpomman ja turvallisemman tavan yrittää. Palvelun kautta saat ilmaisen Y-tunnuksen heti rekisteröinnin yhteydessä. Mikäli sinulla on jo Y-tunnus, hoitaa UKKO tilitoimiston vaihdon puolestasi.
  • UKKO Toimini -palvelu sisältää edullisella kuukausihinnalla kaiken toiminimen perustamisesta veroilmoituksiin kuukausihinnalla, eikä palvelussa ole kappalekohtaisia rajoituksia tai maksuja. Jätä yhteystietosi lomakkeelle, kirjoita lisätiedot kohtaan "Kotirinki" ja UKKO Toiminimen tiimi on sinuun yhteydessä asian tiimoilta.
  • Kotirinkiin tarvitsemme sinulta hakemuksen yrittäjäksi (mainitse UKKO). Pääset hakemukseen tästä. Haastatteluprosessin jälkeen sinut voidaan hyväksyä Kotirinki-yrittäjäksi.
  • Tarjoamme sinulle maksuttoman aloituskoulutuksen kotisiivoukseen ja kotiapuun (avo 1500 €), jonka jälkeen saat valmiita asiakkaita ja säännöllinen ansainta alkaa heti. Varaudu n. 500 € työväline- ja tarvikehankintoihin.
  • Jatkuvana tukenasi ovat Kotiringin Palvelukeskus, helppokäyttöiset järjestelmät ja Ukko.fi:n hallinnollinen tuki.
  • Kotirinki laskuttaa asiakkaita ja hoitaa laskutuksen valvonnan.
  • Saat Kotiringin järjestelmästä tilityksen kerran kuukaudessa automaattisesti. Kirjanpito hoituu kätevästi Ukko.fi:n kautta.
  • UKKO Toiminimi -palvelun kautta voit ottaa myös UKKO-turva lisäpalvelun käyttöösi, johon kuuluu tapaturma- ja vastuuvakuutusten lisäksi useita eri etuja mm. erilaisia koulutuksia, sopimusmallikirjasto ja alennuksia yhteistyökumppaneilta. UKKO-turvan hinta on 20 €/kk.
  • Kysymyksissä sinua auttavat Kotiringin rekrytointi puh. 010 425 3901 (arkisin klo 8-16), rekrytointi@kotirinki.fi ja UKKO Toiminimi -palvelu puh. 09 427 20861 (arkisin klo 9-16), asiakaspalvelu@ukkopro.fi 
Kotirinki siivous työvälineet

"Kotitalousvähennys on 60% kotisiivous- ja hoivapalveluiden osalta vuoden 2022 alusta. Tule mukaan kasvamaan yhdessä"

NELJÄ HELPPOA ASKELTA MENESTYVÄÄN MIKRO­YRITTÄJYYTEEN

1

Hakemus ja haastattelu

Hakemusten perusteella suoritamme kolmivaiheisen haastattelun, jossa saat kaiken tarvittavan tiedon Kotirinki-yrittäjyydestä.

2

Monimuoto­koulutus

Mukaan valitut koulutetaan kodinpuhtauden asiantuntijoiksi ja perehdytetään huolellisesti Kotiringin toimintaan – koulutus on maksuton.

3

Työn aloitus

Kotirinki tarjoaa yrittäjille valmiita asiakkaita sekä avustaa työvälineiden hankinnassa. Aloituskustannukset ovat pienet – et tarvitse lainaa, rahoitamme tarvittaessa aloituspaketin.

4

Palvelukeskuksen tuki ja toiminnan kasvattaminen

Myynnistä, markkionoinnista ja asiakashankinnasta vastaa Kotiringin palvelukeskus, joka auttaa yrittäjiä kaikissa työhön ja yrittämiseen liittyvissä tilanteissa.

MENESTYVÄ JA TYYTYVÄINEN YRITTÄJÄ ON MEIDÄN TÄRKEIN VOIMAVARAMME

Kuulostaako liian hyvältä?

Yli 20 vuotta ja 400000 kotisiivousta ovat hioneet tuetusta Kotiringin mikroyrittäjyydestä parhaan toimintamallin sekä yrittäjillemme että asiakkaille. Ukko.fi -palvelun kautta voit aloittaa toiminnan kevytyrittäjänä ja laskutus toimii suoraan Ukko-tilisi kautta. Yrittäjämme ovat pääosin toiminimiyrittäjiä.

Kotirinki-yrittäjä Anna kertoo yrittäjyydestä

Vastuullinen yritys
Kasvuyritys logo
Vastuullinen Franchisingketju
Kauppalehti menestyjät
Luotettava kumppani