;

Siivouspalvelu edesauttaa juhlajärjestelyjen hyvää hygieniaa

Lämpimät ilmat ja lisääntynyt auringonvalo kertovat kesästä ja kesän juhlakauden alkamisesta. Sesonkiaikana myös kotisiivouspalveluja tilataan entistä enemmän avuksi juhlajärjestelyihin. Tänäkin vuonna korostunut hygienian merkitys lisää vaadittua siisteystasoa kodissa erityisesti juhlien ajankohtana.

Säännöllinen kotisiivous ylläpitää kodin siisteys- ja hygieniatasoa

Säännöllisillä Kotiringin siivouspalveluilla kotisi puhtauden taso pysyy hyvänä, mikä edesauttaa turvallisempaa ja huolettomampaa juhlien järjestelyä. Sopimusasiakkaana voit toivoa siivouspalveluvuoron juhlia edeltävälle ajankohdalle, tai sopia lisäpalveluina tehtävistä ikkunoiden pesusta, tai saunan pesusta helpottamaan juhlajärjestelyjä sopimusasiakkaan edullisempaan tuntihintaan.

Koti juhlakuntoon huolettomasti

Kiirettä helpottamaan tarvitaan usein monta auttavaa kättä. Tilaa juhlia edeltävälle ajankohdalle Kotiringin koko kodin perusteellinen Tehosiivous ja päästä auringonvalo tulvimaan sisälle ikkunoiden pesun avulla. Kotiringin siivouspalvelut hoituvat huolettomasti muiden juhlajärjestelyjen taustalla ja vapauttavat aikaasi muille järjestelyille sekä tekevät juhlien järjestämisestä helpompaa ja huolettomampaa.

Siivouspalvelun tilaaminen on helppoa sivuiltamme www.kotirinki.fi, sähköpostitse myynti@kotirinki.fi, tai soittamalla puh. 010 425 3905. Kokeile hintalaskuriamme, valitse sopiva siivouspalvelu ja sinulle sopivin ajankohta. Paikallinen, luotettava Kotirinki-yrittäjä takaa siivouspalvelun ammattimaisen laadun tyytyväisyystakuulla.

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu;