Siivouspalvelu on kiireisen arjen helpotus

Mitä kiireisempi arki, sitä enemmän asiakkaamme arvostavat omaa ja perheen yhteistä vapaa-aikaa. Siivouspalvelun ohella asiakkaamme hyödyntävät vapautuvan ajan perheen kanssa yhdessäoloon, ystäville, sukulaisille, harrastuksiin ja ulkoiluun.

”Näin me saadaan omalle perheelle lisää aikaa”

Perheessä on kaksi työssäkäyvää aikuista ja sen lisäksi pojat ovat sen ikäisiä tällä hetkellä, että koulun ulkopuolella on tosi paljon harrastuksia. Muistaakseni meillä ei ole arkipäivinä yhtään vapaata iltaa, kertoo Perusohjelman asiakas Teemu miksi ovat päätyneet Kotiringin säännölliseen siivouspalvelun asiakkaiksi.

Huoleton arki lisää koko perheen hyvinvointia ja yhteistä aikaa poistamalla arjesta ison osan aikaa vievistä kotitöistä sekä lisäämällä koko kodin viihtyisyyttä. Kotiringin säännöllisillä kotisiivouksilla emme vie aikaasi, sillä kotisiivous hoituu arjen taustalla työ- ja koulupäivien aikana tehden palvelusta huolettoman.

”Ei tarvi ensimmäisenä miettiä siivousta, kun tulee kotiin”

Työ- ja koulupäivien jälkeen puhtaaseen kotiin on ihana palata. Säännöllinen siivouspalvelu rytmittää arkea ja vapauttaa työ- ja koulupäivien jälkeen kiireisestä arjesta aikaa muuhun. Palvelua tuottaa aina sama, tuttu Kotirinki-yrittäjä, joka toimii lähellä asiakasta. Asiakassivujen kautta yrittäjän kanssa viestintä sekä omat tulevat palveluvuorot ja laskujen saldo ovat helposti nähtävissä vain muutamalla klikkauksella.

Laske kotisi säännölliselle siivouspalvelulle hinta laskurilla ja tilaa nyt säännöllisen kotisiivouksen Puhtausohjelma 2-4 krt/kk www.kotirinki.fi, puh. 03 339 99 905 tai myynti@kotirinki.fi

Ota yhteyttä

Asiani koskee