Paikallinen yrittäjä tuo turvaa ja nostaa kotisiivouksen laatua

Kotisiivous on turvallinen ja luotettava palvelu, jonka kaikki toimijat ymmärtävät vastuunsa. Oma koti on tärkeä paikka, jonka arvoa ja viihtyvyyttä kotisiivouksella kasvatetaan. Ammattimainen siivooja ei vaadi käynnilleen ennakkosiivousta, asiakkaalta vaaditaan järjestystä, joka mahdollistaa siivouksen. Siivoukseen ja laatuun vaikuttavia tekijöitä ovat yleisesti siivoojien pysyvyys sekä ammatilliset taustat.

Yrittäjä on sitoutunut ja motivoitunut siivooja

Yrittäjämallinen toiminta nauttii suurta asiakastyytyväisyyttä ja monelle on tärkeää, että siivouksesta vastaa aina sama henkilö. Näin opitaan kodin tavoille ja tunnetaan kohteet paremmin. Aikaa ei mene ylimääräiseen etsimiseen tai opetteluun ensimmäisten käyntien jälkeen.

Monet asiakkaat suosittelevat kotisiivousta tuttavilleen. Suosittelu on helppoa, kun lopputulos on laadukasta. Yrittäjämallilla siivoojalla on mahdollisuus vaikuttaa omiin aikatauluihinsa ja ansaita paremmin kuin palkkatyössä.

Ammattimainen siivous vaatii koulutusta

Jatkuva kouluttautuminen ja laadunvalvonta järjestyy Kotirinki-yrittäjille katto-organisaation puolesta. Samalla myös asiakasvirta ja tulotaso toteutuu turvallisesti. Alalle suuntautuminen on yrittäjille helppo, mutta samalla kestävä valinta.

Yrittäjätyytyväisyys on yhtä tärkeää kuin asiakastyytyväisyys, nämä asiat kulkevat vahvasti käsi kädessä. Kotiringillä asiakkaat voivat avoimesti tutustua yrittäjämalliin ja läpinäkyvyys on yksi luottamuksen lähde kotisiivouspalveluiden toiminnassa.

Etsit sitten uutta uraa tai harkitset kotisiivouksen aloittamista, todennäköisesti paras ratkaisu löytyy paikallisesta pienyrittämisestä.

Tutustu yrittäjiin - katso video

Ota yhteyttä

Asiani koskee