Miksi Kotirinki-ketjussa yrittäjänä aloittaminen on helppoa ja turvallisempaa?

Kotirinki on 20-vuotta alalla toiminut kotisiivous- ja kotiapupalvelua tuottava kotimainen kasvava yritys. Kotirinki-yrittäjyys tarkoittaa uudenlaista, kevennettyä microfranchising-yrittäjyyttä Kotirinki-ketjun jatkuvalla tuella ja testatulla toimintamallilla.

Kotirinki-yrittäjyys hyvin pienellä riskillä

Kotirinki-yrittäjyys on turvaverkon ansiosta turvallisempaa. Kotirinkiin liittyminen on maksutonta ja alkuun pääset satasilla – ei velkataakkaa eikä suuria pääomia. Noin 500 €:n aloituskustannukset koostuvat yrityksen perustamiskustannuksista, yhteistyökumppaneidemme kautta edullisesti hankittavista työvälineistä, vaatteista sekä palvelutarvikkeista.

Kotiringin valmiilla asiakaspohjalla ansainta alkaa heti. Kotiringin palvelukeskus huolehtii pääosin asiakkaiden hankinnasta ja markkinoinnista, jolloin yrittäjänä keskityt parhaan asiakaskokemuksen tuottamiseen ja kehittämiseen. Kotirinki-yrittäjänä olet vastuussa työn tuloksesta sekä oman yrityksesi kustannuksista.

Modernia yrittäjyyttä jatkuvalla tuella

Et tarvitse aiempaa kokemusta – me koulutamme! Tarjoamme aloituskoulutuksen toistaiseksi veloituksetta (arvo n. 1500 €). Käyttöösi saat valmiit ja helppokäyttöiset järjestelmät. Yrittäjyytesi tukena on Kotiringin palvelukeskus sekä koko kollegaverkosto, jonka avulla loma-aikojen tuuraus ja yhdessä työn tekeminen on mahdollista. Tarjoamme lisäksi säännöllisiä verkkotapaamisia ja tapahtumia yhteishengen lisäämiseksi.

Kotiringin palvelukeskus hoitaa asiakkaiden laskutuksen ja yleisimmät hallinnolliset työt - ei pitkiä työpäiviä ja yllätyksellisiä kuluja. Yrittäjänä sinulla on mahdollista tienata huomattavasti enemmän kuin alan keskivertotyöntekijänä.

Tyytyväiset yrittäjät takaavat korkean asiakastyytyväisyyden – siksi reaaliaikaisesti näkyvät tyytyväisyysluvut ovat huippuluokkaa 4,8/5.0. Kotirinki-yrittäjyys voi olla elämäsi paras päätös. Ota rohkeasti yhteyttä ja täytä hakemus!

Ota yhteyttä

Asiani koskee