Mikä on paras siivouspäivä?

Paras päivä kodin siivoamiseen vaihtelee elämäntilanteen ja mieltymysten mukaan. Useimmiten siivouspäivä on vakio, mutta kiireisessä arjessa kodin siivouksia voi joutua hoitamaan vähän päivittäin, jotta kaikki viikoittaiset kodin siivoustyöt tulee tehtyä. Tiesitkö, että lauantai on suomalaisten suosituin siivouspäivä? Lauantaisin jopa 33% suomalaisista tarttuu imuriin ja vain 4% jättää siivouksen alkuviikkoon.*

Perjantai

Haluatko aloittaa viikonloppusi siistillä kodilla? Toisiksi suosituin siivouspäivä on perjantai, jolloin monet haluavat hoitaa kodin siivouksen pois alta nauttiakseen puhtaudesta viikonloppuisin. Perjantai on toivotuin siivouspäivä myös silloin, kun siivouksen hoitaa ulkopuolinen tekijä.

Viikonloppu

Useimmat haluavat tehdä tehokkaamman siivouksen viikonloppuisin, kun heillä on enemmän aikaa. Tällä tavalla he voivat myös hoitaa kodin suurempia siivoustöitä, jotka saattavat vaatia enemmän vaivaa ja aikaa. Tiesitkö, että nuorempi ikäpolvi siivoaa mieluummin sunnuntaisin? Vanhempi väki viettää yleensä sunnuntaisin lepopäivää, jolloin heille yleisempi siivouspäivä on lauantai.

Maanantai ja tiistai

Vaikka viikon alkupuoli ei ole siivouksen osalta suosiossa, valitsee pieni osa alkuviikon siivouspäiväksi aloittaakseen viikon puhtaasti ja järjestelmällisesti. Alkuviikon kannatus siivouspäiviin on suomalaisilta pienin, mikä selittynee osin kiireisellä arjella.

Keskiviikko tai torstai

Siivous keskellä viikkoa, kuten keskiviikkona tai torstaina, voi auttaa jakamaan siivoustehtävät ja ehkäisemään sotkua koko viikon ajan. Tällöin kodin siivouksesta aiheutuva kuormitus ei kasaannu jo rankalle tuntuvaan alkuviikkoon, ja koti pysyy useimmiten siistinä myös viikonloppuun saakka.

Siivouspäivä on paras päivä!

Jos me huolehdimme kotisi puhtaudesta, on siivouspäivä paras päivä huolimatta siitä, milloin palvelu kodissasi toteutuu. Tästä syystä emme myöskään sitoudu vakiosiivouspäiviin, vaan tarjoamme jokaiselle asiakkaalle vaihtuvia palveluvuoroja, jotta kaikilla olisi tasapuolinen mahdollisuus kokeilla parasta siivouspäivää jokaisena viikonpäivänä. Kuuntelemme sekä huomioimme kuitenkin toiveitasi ja toteutamme ne aina mahdollisuuksiemme mukaan. Jätä siis siivous meille ja tee siivouspäivästä paras päivä koko perheelle!

Koodilla PARASPÄIVÄ saat kaksi ensimmäistä kk-veloitusta -20%! Tilaa nyt säännöllinen palvelu väh. 2 krt/kk ja hyödynnä etu! Voimassa rajoitetun ajan. Laske hinta ja hyödynnä kotitalousvähennyksellä lisäksi -60%

*Perustuu Suomalaisen Työn Liiton teettämään Sinivalkoinen jalanjälki -kampanjatutkimukseen

Ota yhteyttä

Asiani koskee