Kotirinki-yrittäjyys sopii perheellisille!

Kotirinki-yrittäjyys vastaa työelämän haaveisiin

Aikataulutus, kiire ja pitkät työpäivät ovat hektisen arjen suurimpia haasteita. Yrittäjyys on tiedetysti haastavaa, mutta kevennetty uudenaikainen mikroyrittäjyysmalli vastaa moneen työelämän haaveeseen. Arkityö, jossa illat, viikonloput ja pyhät ovat vapaat mahdollistaa työajan suunnittelun omaan elämäntilanteeseen sopien. Kotirinki-yrittäjä päättää itse omat työajat ja vapaapäivät, mikä tuo vapautta, mutta toisaalta myös yrittäjyyden vaatimaa vastuuta ja järjestelmällisyyttä. 

”Me ollaan hyvä tiimi!”

Toinen on parempi toisessa ja toinen toisessa, kertoo Kotirinki Oulu Oulunsuun yrittäjäpariskunta Jenni ja Kalle kokemuksistaan Kotirinki-yrittäjyydestä. Vaikka Kotirinki-yrittäjänä tukena toimii muiden yrittäjäkollegoiden lisäksi Kotirinki Palvelukeskus, voi yhdessä yrittäjänä toimiminen olla huolettomampaa.

Toisen, tai lapsen sairastuessa, toinen voi jatkaa työpäivän työt loppuun sekä aikataulujen sumpliminen on kaksin helpompaa. Asiakkaiden palveluvuorot on aina järjesteltävissä.”

Enemmän aikaa perheen kesken

"Kotirinki-yrittäjyys sopii hirveän hyvin perheellisille!" Kevennetty yrittäjyysmalli mahdollistaa Kotirinki-yrittäjälle kevennetyt hallinnon työt. Töiden jälkeen ei ole härdelliä, Jenni ja Kalle lisäävät Kotirinki-yrittäjyyden hyviin puoliin. Työpäivän päätteeksi omalla vapaa-ajallaan voi keskittyä perheen kanssa yhdessäoloon, sillä hallinnollisten töiden lisäksi markkinointi ja asiakashankinta on keksitetty Palvelukeskukseen.

Reaaliaikaisesti seuraamamme yrittäjätyytyväisyys on korkea 4,6/5. Lue lisää ja täytä hakemus

Ota yhteyttä

Asiani koskee