Kotirinki Tampere-Sääksjärvi: ”Kotirinki vei voiton”

Kotirinki Tampere-Sääksjärven yrittäjäpariskunnasta Taija Hovi hoitaa pääasiallisesti siivoukset, mutta joskus mukaan liittyy myös puoliso Fouad. Laitoshuoltajan ammatin vastikään opiskelleella Taijalla on jo ennestään kokemusta siivousalalla työskentelystä.

Ennen yrittäjyyttä Taija pohti laitoshuoltajan töitä sairaalassa, mutta Kotirinki vei voiton. Yrittäjyyden hyvinä puolina Taija nostaa yrittäjän vapauden, kuten sen, että saa päättää omista työajoista. Entinen lypsykarjatilan emäntä nauttii nykyään vapaa-ajallaan koiran kanssa ulkoilusta ja matkustelusta.

Palvelukeskus tukee yrittäjiä ensihetkistä alkaen

Yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin, kuten asiakashankintaan, markkinointiin ja hallinnon töihin. Alussa yrittäjät saavat tukea yritystoimintansa alkuun sekä kattavan koulutuksen käytäntöön ja teoriaan.

”Oon tykännyt palvelukeskuksesta. Oon saanut sieltä kaikki ohjeet mitä oon aina tarvinnutkin”, Taija kertoo yrittäjyyteen saamastaan tuesta. Kotirinkiä hän on jo suositellut monelle tuttavilleen, etenkin heille, jotka jo alalla työskentelevät työntekijänä. ”Yrittäjän vastuu vähän suurempi kuin tavallisen palkansaajan, eli tarvitsee olla vastuullinen ihminen”.

Katso Kotirinki Tampere-Sääksjärven palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu sivuiltamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä meille yhteydenottopyyntö. Kiinnostuitko Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotirinki-yrittäjyyteen sivuillamme, lataa infopaketti ja täytä hakemus!

Ota yhteyttä

Asiani koskee