Kotirinki Lohja Metsolan Heelykalla on yrittäjyys sydämessä

Kotirinki Lohja Metsolan yrittäjä Heelyka Rebane vaihtoi pensselin pölynimuriin ja ryhtyi yrittäjäksi Kotirinkiin kahdeksan vuoden rakennusmaalariuransa jälkeen, josta Heelykalta löytyy myös kokemusta yrittäjänä toimimisesta. Siivouksesta kokemusta löytyy kymmenen vuoden takaa.

Käsitöitä vapaa-ajalla harrastava Heelykaa nauttii työn ohessa korujen valmistamisesta. Ammatiltaan käsityö- ja kotitalousopettajana Heelykalle käsillä työskentely on tuttua ja mielekästä. Työssä asiakkaiden palautteet piristävät ”kaikki on niin tyytyväisiä ja kiitollisia”.

Kotirinki-yrittäjyyden parhaimpiin puoliin Heelyka nostaa yrittäjätuen, josta apua saa aina sekä oman työajan suunnittelun. ”Ei oo mitään kello seitsemän paikalla, puoli neljä pois työpäiviä”, yrittäjä iloitsee. Nyt Heelyka saa myös määrittää itse oman toimialueensa, eli Lohjan, eikä työpäivät enää kulu autossa istuen, mikä oli myös yksi alanvaihtoon johtaneista syistä.

”Yrittäjyys sopii itsenäiselle, joka haluaa tehdä yksin ja suunnitella oman ajan”

Ja jos ei oo ennen kokenut, yrittäjäohjaus tukee niin paljon, Heelyka lisää. Aiemmin alalla toiminut Heelyka kertoo, että oli kokemusta, mutta ei ollut opetusta siivouksesta. ”Yrittäjäohjauksesta saa niin paljon vinkkejä, jotka helpottavat siivousta ja tekee siitä tehokkaampaa.”

”Yrittäjä saa tukea niin netistä, kuin ihmiseltä”. Kotirinki-yrittäjät saavat avukseen eKäsikirjan, joka sisältää ohjeita yrittäjyyden perustamisesta ikkunoiden pesuun. Lisäksi yrittäjät saavat päivittäistä tukea Kotiringin Palvelukeskukselta yrittäjyyden eri osa-alueisiin, kuten asiakashankintaan, markkinointiin ja hallinnon töihin. Yrittäjien tyytyväisyyttä seurataan reaaliajassa ja mittarit ovat avoimesti sivuillamme nähtävillä.

Katso Kotirinki Lohja Metsolan palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu sivuiltamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä meille yhteydenottopyyntö. Kiinnostuitko Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotirinki-yrittäjyyteen sivuillamme, lataa infopaketti ja täytä hakemus!

Ota yhteyttä

Asiani koskee