Kotirinki Helsinki Pakila Patricia nauttii Kotirinki-yrittäjän vapaudesta ja tuesta

Ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja Patricia löysi uuden suunnan työelämäänsä Kotirinki-yrittäjyydestä. Osa-aikaisena varhaiskasvatuksessa työskentelevä Patricia kokee saaneensa nyt lisää vapautta ja jaksamista arkeensa, joka koostuu pääasiassa perheen kesken yhdessäolosta. ”Hienointa tässä on se, et mä voin ite valita työajat, että on oikeesti aikaa olla mun lasten kanssa.”

Siivouskokemusta Kotirinki Helsinki Pakilan yrittäjältä löytyy päiväkodissa työskentelyn myötä. Ihmisten kodeissa siivoamisen hän kokee tarkkana ja haasteellisena työnä. Luonteeltaan ulospäinsuuntautunut ja huolellinen Patricia tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, mikä on myös hänen vahvuutensa asiakaspalvelutyössä. Asiakkaiden tyytyväisyys on Patricialle tärkeintä.

Kotiringin palvelukeskus toimii yrittäjien tukena

”Mä en oo yksin, voin aina soittaa, vaikka oonkin periaatteessa yksinyrittäjä”, Patricia kertoo saamastaan tuesta.

Kotirinki tarjoaa enemmän aikaa myös yrittäjille. Palvelukeskukselta yrittäjät saavat kattavan tuen yrittäjänä onnistumiseen markkinoinnin, asiakashankinnan, hallinnon ja yrittäjäohjauksen tuen kautta. Näin yrittäjät saavat keskittyä itse työn tekemiseen ja kevennetyt hallinnon työt takaavat, että aikaa jää myös työpäivien jälkeen muuhun.

Katso Kotirinki Helsinki Pakilan palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu sivuiltamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä meille yhteydenottopyyntö. Kiinnostuitko Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotirinki-yrittäjyyteen sivuillamme, lataa infopaketti ja täytä hakemus!

Ota yhteyttä

Asiani koskee