Kotiringin lahjakortti - anna lahjaksi aikaa ja huolenpitoa

Perheelle, jolla on jo kaikkea paitsi aikaa yhdessäoloon. Isovanhemmille, jotka kaipaavat apukäsiä kodin askareisiin. Kaikille, jotka kaipaavat lisää viihtyvyyttä kotiin ja arvostavat puhtautta.

Kotirinki tarjoaa laadukkaat ja selkeät siivous- ja kotiapupalvelut arjen helpottamiseen sekä kodin viihtyvyyden lisäämiseen. Toimimme jo noin 60 eri paikkakunnalla jo yli 20:n vuoden kokemuksella!

Monipuoliset puhtausohjelmat

Asiantuntijoiden suunnittelemat puhtausohjelmat tarjoavat laadukkaan ja selkeän konseptin säännölliseen kodin puhtaanapitoon. Valittavissa on kolme eri Puhtausohjelmaa - perus, plus ja teho, jotka tarjoavat tyytyväisyystakuulla luotettavan lopputuloksen kuukausittaiseen siisteyden ylläpitoon. Puhtausohjelmiin on saatavilla myös monipuolisia lisäpalveluita, joilla voi räätälöidä sopivimman paketin omiin tarpeisiin. Kiinteä kuukausihinta koostuu siivottavien neliöiden määrästä, puhtausohjelmien tasosta sekä valinnaisista lisäpalveluista.

Helpotusta kodin askareisiin myös arvolisäverottomasti 

Tiesitkö, että voit saada kaikki siivouspalvelumme myös ilman arvonlisäveroa? Säännöllisellä Kotiapupalvelulla tuemme itsenäistä asumista hoitamalla raskaimmat kotityöt, kuten keittiön, wc, ja kylpyhuoneen siivouksen. Apu arkeen voi löytyä myös yhteisestä siivoushetkestä, kauppa-avusta tai ulkoilusta.

Lahjaksi muuttosiivous, tai ikkunoiden pesu. Siivouslahjakortilla annat lahjaksi aikaa ja huolenpitoa

Kotiringin lahjakortti käy kaikkiin kodin palveluihin. Lahjakortti on voimassa 6kk:tta ja sen voi käyttää myös osissa. Ilahduta läheistäsi käytännöllisellä ja vastuullisella lahjalla. Tilaa lahjakortti valitsemallasi summalla, tai tuntimäärällä – siivouksen minimikäyntiveloitus on 3 tuntia.

Tilaa lahjakortit myynti@kotirinki.fi tai puh. 03 339 99 903 (ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16).

Kotitalousvähennyksen saat myös lahjakortilla maksetusta siivouspalvelusta! Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiani koskee