Kotipari Oy osaksi Kotirinki-ketjua – ”Voimme keskittyä huolehtimaan asiakkaistamme entistä paremmin”

  • Savolainen kotisiivousyritys Kotipari Oy liittyi osaksi valtakunnallista Kotirinki-ketjua 1.12.2023 alkaen.
  • Kotipari Oy:n tuottamat palvelut jatkuvat kuten ennenkin yrittäjä Eveliina Vauhkosen johdolla.
  • Uusilla asiakkaille on saatavilla Kotiringin mukaiset palvelut.
  • Kotirinki-yrittäjien verkoston kasvattaminen on nyt olennainen osa alueen laajentumista.
  • Asiakkaat saavat käyttöönsä modernin verkkopalvelun, jonka kautta mm. kotitalousvähennyksen tiedot kulkeutuvat automaattisesti verottajalle.
  • Suomalainen Kotirinki Oy toimii poikkeuksellisella mikrofranchising-periaatteella, eli ketju koostuu itsenäisistä pienyrityksistä, jotka saavat kattavaa tukea emoyhtiöltä.

 

Savolainen Kotipari Oy liittyy osaksi kotimaista Kotirinki-ketjua 1.12.2023 lähtien. Palveluiden suhteen mikään ei kuitenkaan muutu, vaan Kotipari Oy:n tutut tekijät jatkavat siivous- ja kotiapupalveluita Suonenjoella, Rautalammilla, Pieksämäellä ja Kuopiossa yrittäjä Eveliina Vauhkosen johdolla.

”Halusin liittää Kotipari Oy:n osaksi Kotirinki-ketjua, sillä se on luotettava kotimainen yritys, jonka toiminta nojaa pienyrittäjien arvostukseen ja palveluiden vaivattomuuteen. Muutoksen ansiosta saamme merkittävää apua hallinnollisiin töihin, jolloin voimme keskittyä huolehtimaan asiakkaistamme entistä paremmin”, kertoo Vauhkonen.

Konkreettisimmin muutos näkyy siinä, että Kotiparin nimi, logo ja verkkosivut vaihtuvat Kotiringin sinisiin sävyihin ja verkkopalveluun.

”Asiakkaamme taas saavat käyttöönsä Kotiringin modernin verkkopalvelun, jonka kautta mm. kotitalousvähennyksen tiedot kulkeutuvat automaattisesti verottajalle ja asiakas säästyy kuittirumbalta”, Vauhkonen iloitsee.

Kotirinki toimii poikkeuksellisella mallilla

Kotirinki Oy on kotimainen siivous-, kotiapu- ja kotihoivapalveluita tarjoava ketju, joka on toiminut alalla jo yli 20 vuotta. Viimeiset 10 vuotta Kotirinki on toiminut poikkeuksellisella mikrofranchising-mallilla, mikä tarkoittaa, että kotipalveluista vastaavat paikalliset, koulutetut pienyritykset – kuten Kotipari Oy.

Emoyhtiö Kotirinki Oy:n vastuulla taas on mm. markkinointi, verkkopalvelu sekä yrittäjien laajat tukipalvelut.

”Poikkeuksellinen toimintamallimme takaa siivousalan keskiarvoja korkeamman tulotason sekä vapauden vaikuttaa työaikoihinsa ja -määriinsä”, kertoo Kotiringin toimitusjohtaja Joni Lappalainen.

”Sekä pienyrittäjiemme että asiakkaiden tyytyväisyys on Kotiringissä huippuluokkaa ja tämän eteen teemme päivittäin tiukasti töitä”, hän vakuuttaa ja iloitsee, että asiakastyytyväisyys on tälläkin hetkellä 4,8/5.

Kotiringillä on kova halu laajentaa toimintaansa alueella ja tarjota lisää työllistymismahdollisuuksia kotisiivous- ja kotiapupalveluiden alalta Savossa. Mikäli koet, että siivous- ja kotiapuyrittäjyys voisivat sopia sinulle, lue lisää ja lähetä hakemus tästä.

”Etsimme omatoimisia ja palveluhenkisiä ihmisiä. Tarjoamme tekijöille koulutuksen ja laajan tuen, joten kokemusta alalta ei välttämättä tarvita”, Lappalainen kertoo.

Lisätietoja

Joni Lappalainen
Kotirinki Oy, toimitusjohtaja
joni.lappalainen@kotirinki.fi
040 551 5834

Ota yhteyttä

Asiani koskee