Juuli Ketola: Rakkaudesta siivoamiseen ja yrittäjyyteen

Juuli Ketola on Hollolasta kotoisin oleva merkonomi, joka on viettänyt vuosia kaupan alan monipuolisissa tehtävissä. Työnsä kautta hän on saanut laajan kokemuksen asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta. Juuli kuitenkin kaipasi enemmän vapautta ja mahdollisuutta toteuttaa itseään, ja niinpä hän päätti hypätä kohti Kotirinki-yrittäjyyttä. 

"Vapaus valita omat työajat ja mahdollisuus toteuttaa itseäni, samalla helpottaen ihmisten arkea eri elämänvaiheissa, sai minut hyppäämään kohti pienyrittäjyyttä," Juuli kertoo. 

Juulin tarina on oivallinen esimerkki siitä, kuinka oman intohimon seuraaminen ja rohkea hyppy tuntemattomaan voivat johtaa uusiin ja innostaviin uramahdollisuuksiin. 

 

Uusi alku Kotirinki-yrittäjänä 

Juuli aloitti Kotirinki-yrittäjänä helmikuussa, ja siirtyminen kaupan alalta siivousalan yrittäjäksi oli luonnollinen valinta hänen rakkautensa siivoamiseen vuoksi. "Vapaudesta määrittää itse omat työajat, sovittaen lapsiarkeen sopivaksi," Juuli toteaa. Yrittäjyys Kotiringissä tarjoaa hänelle mahdollisuuden yhdistää perhe-elämä ja työelämä joustavasti. 

Kotirinki oli Juulille itsestään selvä valinta, koska yrityksellä on vahva tausta ja vuosien kokemus siivousalalta. "Jo rekrytointivaiheessa heräsi luottamus ja vahva ymmärrys mahdollisuudesta menestyä paikallisena yrittäjänä. Kotiringillä aidosti välitetään asiakkaista ja yrittäjistä, kaikkien tyytyväisyys on ensiluokkaisen tärkeää," Juuli kertoo. Kotiringin jatkuva kehitys ja kasvu luovat erinomaiset puitteet menestykselle. 

Vaikka yrittäjyys vaatii aikaa ja omistautumista, Juuli löytää aikaa myös rentoutumiseen ja harrastuksiin. Hän nauttii retkeilystä ja ulkoilusta perheensä kanssa, ja on löytänyt uudelleen aikaa rakkaalle harrastukselleen, sulkapallolle. "Sulkapallo on rakas harrastus, jolle nyt olen ajoittain löytänyt taas pikkulapsi arjessani aikaa," Juuli kertoo. 

 

Katso Kotirinki Lahti Hennala palvelupisteen vapaat ajat ja tilaa palvelu sivuiltamme postinumeron ja pinta-alan perusteella. Jos haluat vielä keskustella, jätä meille yhteydenottopyyntö. Kiinnostuitko Kotirinki-yrittäjyydestä? Tutustu Kotirinki-yrittäjyyteen sivuillamme, lataa infopaketti ja täytä hakemus! 

Ota yhteyttä

Asiani koskee