Joulusiivous - tee se itse tai tilaa rennompi joulu ammattilaiselta!

Joulun odotus on täynnä iloa, lämpöä ja yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa. Monelle meistä se merkitsee myös kiirettä ja stressiä. Joulusiivous on yksi niistä tehtävistä, jotka voivat lisätä kuormaa entisestään. Tässä on viisi vinkkiä, jotka auttavat sinua suoriutumaan joulusiivouksesta tehokkaasti ja vaivattomasti:

1. Aikatauluta siivous: Suunnittele ja tee aikataulu joulusiivoukselle. Jaa tehtävät pieniin osiin tai pyhitä kokonainen päivä siivoukselle. Näin vältät viime hetken kiireen ja voit hallita aikaa tehokkaasti.

2. Pyydä apua perheeltä: Kutsu perheenjäsenet siivoukseen mukaan, jolloin urakka ei tunnu liian suurelta yksin tehtäväksi ja saatte samalla viettää yhteistä aikaa. Työn jälkeen saatte nauttia yhdessä tehdystä siististä lopputuloksesta.

3. Järjestä kaapit: Joulukausi tuo usein uusia lahjoja ja tavaroita, jolloin on hyvä järjestää tilaa niille jo etukäteen. Käy läpi vaatekaapit, laatikot ja hyllyt ja lahjoita tai kierrätä tarpeettomat tavarat.

4. Puhdista koti perusteellisemmin: Jouluna on hyvä huolehtia uunin, jääkaapin ja saunan puhdistuksesta, mitkä usein jäävät tekemättä kodin perussiivouksessa.

5. Keskity tärkeimpiin alueisiin: Joulusiivouksessa ei välttämättä tarvitse käydä läpi koko kotia. Keskity ensisijaisesti niihin alueisiin, joissa vietätte eniten aikaa, kuten olohuoneeseen, keittiöön ja kylpyhuoneisiin. Näin säästät aikaa ja jaksamista muille joulupuuhille.

Jätä joulusiivous ammattilaiselle!

Toivotko tänä vuonna rennompaa joulua? Joulusiivouksen ulkoistaminen on erinomainen investointi aikaan, mielenrauhaan ja huolettomuuteen. Siivous on usein stressaavaa ja aikaa vievää puuhaa, varsinkin kun joulun kiireet painavat päälle. Joulun aikaan on paljon muutakin puuhaa, kuten lahjojen ostaminen, jouluruokien suunnittelu ja valmistus sekä koristelu. Kun ulkoistat siivouksen ammattilaiselle, saat enemmän aikaa muille jouluvalmisteluille, tai voit käyttää ajan ansaitusti pelkästään rentoutumiseen.

Puhdas koti antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä siihen, mikä joulussa on kaikkein tärkeintä - rakkauteen, iloon ja yhdessäoloon perheen kesken. Tilaa Kotiringin Tehosiivous sekä valitse rennomman joulun lisäpalveluiksi uunin, jääkaapin ja saunan pesu. 

Ota yhteyttä

Asiani koskee