Jos siivous ei kiinnosta - mikä avuksi?

Löydä juuri sinun tarpeillesi ja elämäntilanteellesi sopiva säännöllinen siivouspalvelu. Kotiringin kuukausihintaiset Puhtausohjelmat ovat helposti ja vaivattomasti tilattavissa nettisivuiltamme postinumeron ja siivottavan pinta-alan perusteella. 

Jätä siivous ammattilaiselle 

Kotisi siisteyttä ylläpitää pääasiassa sama, koulutettu Kotirinki-yrittäjä. Tuttu tekijä lisää luotettavuutta ja helpottaa asiakkaan ja siivoojan välistä yhteydenpitoa, jota selkeyttämään saat käyttöösi helppokäyttöiset asiakkaan palvelusivut. Kotiringin palvelukeskus tukee ja kouluttaa Kotirinki-yrittäjiä säännöllisesti. Tyytyväinen palveluntuottaja takaa kotiisi tasaisen, korkean laadun. Asiakkaanamme nautit puhtaasta kodista tyytyväisyystakuulla. 

Siivous toimii arjen taustalla 

Toimimme arkesi taustalla emmekä vie aikaasi. Säännöllisen siivouspalvelun tilaaminen ja aloittaminen on helppoa ja huoletonta. Nettisivuiltamme tilattaessa näet heti vapaana olevat ajat siivouspalvelun aloitukselle ja valitun palvelun kokonaishinnan. Ennen siivouspalvelun alkua sinuun otetaan yhteyttä ja käytännön asioista sovitaan heti ensisiivouksen yhteydessä. Me tuomme siivousvälineet ja pesuaineet mukanamme. 

Lue lisää ja tilaa siivous osoitteesta www.kotirinki.fi tai soita puh. 03 339 99 905 

Ota yhteyttä

Asiani koskee