Kotirinki-yrittäjä siivoaa Avainlipun alla - tuemme suomalaista työtä

Avainlippu-tunnus kertoo, että palvelumme on tuotettu Suomessa ja sen hankkiminen työllistää kotimaassa. Palveluyrityksenä meiltä edellytetään myös merkittävää kotimaista omistusta. Kotirinki on kokonaan suomalainen yritys.

Avainlippu-tunnuksen myöntää Suomalaisen Työn Liitto. Suomalaisen Työn Liitto kasvattaa suomalaisen työn arvostusta ja menestystä, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy.

Tyytyväinen yrittäjä antaa asiakkaalle tyytyväisyystakuun

Olemme tuottaneet luotettavaa ja laadukasta kotisiivousta vuodesta 2002. Kotiringillä siivouksesta vastaavat paikalliset pienyrittäjät, joiden koulutuksesta vastaa Kotirinki palvelukeskus jo kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Sitoutunut yrittäjämalli takaa tutun ja toimivan suhteen kotona käyvään siivoojaan.

Jatkuvat koulutukset sekä organisaation tuki edesauttavat loistavan työjäljen sekä hyvän tulotason saavuttamista. Seuraamme asiakkaiden lisäksi yrittäjien tyytyväisyyttä, joka on huippuluokkaa. Kotirinki antaa kaikille kotisiivouksille tyytyväisyystakuun.

Ostamalla palveluitamme tuet paikallista pienyrittäjää

Asiakkaanamme olet tärkeä meille ja meidän yrittäjillemme. Ostamalla Kotiringin siivouspalveluita tuet alueesi paikallista pienyrittäjää ja luot työtä Suomeen. 

Ota yhteyttä

Asiani koskee