Tuttavan suosittelusta etuuksia

Kotiringin sopimusasiakkaana saat nyt entistä enemmän etuuksia. Uudistetulla tuttavan suosittelupalkkiolla saat tuntuvan edun sekä itsellesi, että tuttavallesi. Mitä enemmän jaat etukoodiasi – sitä enemmän saat etua!

Nauti enemmän eduista – jaa omaa etukoodiasi asiakassivulta

Kotiringin suosittelu on helppoa ja nopeaa. Kirjaudu asiakassivuille tietokoneelta, tai älypuhelimelta ja jaa omaa etukoodia valitun sovelluksen kautta. Saat palkkion jokaisesta koodia käyttäneestä uudesta sopimusasiakkaasta. Kun tuttavasi aloittaa säännöllisenä Kotiringin asiakkaana, hänkin saa palkkion.

Miksi tuttavien suosittelu kannattaa?

Helpota läheistesi arkea ja suosittele huoletonta siivouspalvelua kiireisen arjen helpotukseksi. Turvallisesti tuotettu, säännöllinen kotisiivous edistää hyvinvointia, lisää kodin hygieniatasoa sekä ylläpitää asunnon arvoa. Huolehdi lähimmäisestäsi ja suosittele kiireetöntä ja turvallista arvonlisäverotonta kotiapupalvelua. Palvelut tuottaa aina sama, paikallinen koulutettu Kotirinki-yrittäjä tyytyväisyystakuulla. Kotiringin sopimusasiakas saa lisäpalvelut edullisempaan sopimusasiakkaan tuntihintaan sekä etuja lisäpalveluiden tilaamiseen!

Lue täältä lisää mitä etuja Kotiringin sopimuspalvelusta on asiakkaalle.

 

Etkö ole vielä Kotiringin sopimusasiakas?

Pyydä suosittelukoodi tuttavaltasi ja käytä etukoodia tilatessasi säännöllisen kotisiivouksen Puhtausohjelma tai Kotiapu alv 0% 2–4 krt/kk www.kotirinki.fi

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu