;

Mitä etuja sopimuspalvelusta on asiakkaalle

Kotiringin säännöllisen siivouspalvelun sopimusasiakkaana palvelua tuottaa aina sama paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Ammattimaisesti tuotettu siivouspalvelu tyytyväisiltä Kotirinki-yrittäjiltä takaa siivouksen tasaisen laadun sekä korkean asiakastyytyväisyyden.

Lisäpalvelut sopimusasiakkaan edullisempaan tuntihintaan

Sopimusasiakkaana saat tilattua lisäpalvelut edullisemmin. Tilaa säännöllisen siivouspalvelun lisäksi säännöllistä, tai erikseen tilattavaa lisäpalvelua, kuten ikkunoiden pesua, saunan pesua, jääkaapin ja uunin pesua sekä huonekalujen, tai mattojen höyrypesua.

Asiakkaan palvelusivut

Tarjoamme Kotiringin sopimusasiakkaillemme käyttöön helppokäyttöisen ja modernin ASSI-palvelusovelluksen. Säännöllisen palvelun alettua lähetämme tunnukset kirjautumista varten. Kirjautuminen onnistuu myös Facebook tai Google -tunnuksilla. Sisäänkirjautumisen jälkeen järjestelmä kysyy arviota edellisestä siivouksesta, jonka pääsee arvioimaan hymynaamoin sekä halutessa myös kirjoittamaan oman kommentin arvion lisäksi.

Palvelusivulta on nähtävissä tulevien palveluvuorojen lisäksi tilausvahvistus, sopimustiedot, aiemmin tehdyt palvelut sekä laskut, joista saa helposti tilattua laskukoosteen suoraan sähköpostiin kotitalousvähennystä varten. Sivuston viestipalvelun avulla Kotirinki-yrittäjän kanssa keskustelu on nopeaa.

Suosittelemalla enemmän etuuksia!

Asiakkaan palvelusivujen kautta säännöllisen siivouspalvelun suosittelu tuttaville on helppoa ja nopeaa – sekä suosittelija, että jaettua etukoodia käyttänyt uusi Puhtausohjelman sopimusasiakas saa palkkion! Lue lisää tuttavan suosittelusta täältä.

Ota yhteyttä
;