;

Millainen on Kotiringin arvonlisäveroton palvelu?

Kotirinki-yrittäjillämme on asiakkaan toimintakykyarvion perusteella oikeus tuottaa asumisen tukipalveluita arvonlisäverottomasti. Arvonlisäverottomaan palveluun ovat oikeutettuja henkilö, tai hänen läheinen, jolla on toimintakyky alentunut iän, vamman, tai sairauden vuoksi. Kotiringin Kotiapupalvelu on säännöllinen siivoussopimuspalvelu, joka sisältää vähintään yhden 2 h kestoisen Palvelukäynnin kuukaudessa.

Toiveesi mukaisesti räätälöity palvelu

Palvelukäyntien sisällöstä sovitaan asiakkaan ja yrittäjän kesken. Peruspalvelukäynti sisältää aina keittiön, saniteettitilojen ja kylpyhuoneen puhdistuksen asunnon koosta riippumatta, jos asiakas ja yrittäjä ei ole sopinut palvelusisältöä erikseen. Palvelukäynnin kestoa voi muokata ja pidentää lisäpalveluilla ja lisätuntihinnalla. Sisällön ja keston voi sopia aina käyntikohtaisesti, jolloin palvelu mukautuu senhetkiseen tarpeeseen.

Huolenpitoa ja aikaa suurella sydämellä

Lisäpalveluilla osallistamme ja aktivoimme asiakasta mahdollisuuksien mukaan. Ruuanlaitto yhdessä, tai yhteinen kävelylenkki voivat olla päivän tärkein hetki. Raskaammat työt, kuten siivouksen, teemme yksin, mutta olemalla läsnä. Huoleton Kotiapupalvelu tukee asiakkaan arkea ja on avuksi fyysisyyttä vaativissa kotiaskareissa. Palvelun tuottaa aina sama, koulutettu Kotirinki-yrittäjä lähellä asiakasta.

Lue lisää ja tilaa Kotiapu alv 0% -palvelu täältä.

 

Mikäli toimintakykysi on alentunut, voit olla oikeutettu sosiaalihuoltolain perusteella arvonlisäverottomaan palveluun. Arvonlisäveroton hinta koskee kaikkia Kotiringin siivouspalveluita. Tarkasta hinnastostamme palveluiden hinta alv 0%. Saat palvelusta lisäksi kotitalousvähennyksen!

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu;