;

Lisää aikaa perheen kesken

Lisää arvokasta aikaa sinun elämäntilanteeseesi sopien. Kotiringin säännölliset Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos asiakkaidemme arjen helpotukseksi. Tilaa kolmesta vaihtoehdosta juuri sinun tarpeisiisi sopiva Puhtausohjelma: aikuistalouteen sopivan Perusohjelman siivous kaksi kertaa kuukaudessa, eläväisen lapsiperheen Plusohjelman siivous kolme kertaa kuukaudessa, tai vaivatta kodin siistinä pitävä Teho-ohjelman siivous neljä kertaa kuukaudessa. 

Puhtaaseen kotiin on ihana palata

Kodin puhtaanapito on yksi suurimmista kiireellisen arjen stressitekijöistä. Säännöllinen kotisiivous tuo arkeen lisää toimivuutta ja rytmiä – kaaosta ei synny ja aikaa vapautuu siivouksen osalta muuhun. Lapsiperheelle säännöllinen kotisiivous voi olla kiireisen arjen pelastaja. Kotisiivous hoituu arjen taustalla työ- ja koulupäivien aikana, jolloin puhtaaseen kotiin on ihana palata ja perheen kesken aikaa jää harrastuksiin ja yhdessäoloon.  

Säännöllinen kotisiivous lisää hyvinvointia 

Mitä jos siivoamisen sijasta kävisitkin rentoutumassa ja virkistymässä? Kyselymme mukaan asiakkaamme käyttävät ajan hyödyksi käymällä mm. kylpylässä, elokuvissa, ulkoilemassa sekä tapaamassa ystäviä, tai sukulaisia. Kun arjessa on yksi tehtävä vähemmän, jää aikaa enemmän itselle. Puhdas ja siisti koti vähentää stressiä, edistää hyvinvointia ja lisää kodin viihtyisyyttä.  

Ota yhteyttä

Säännöllinen kotisiivous
Kotiapupalvelu
Kertapalvelu;