Tilaa uutiskirje ja saat siivoukset edullisemmin

Haaveiletko puhtaasta kodista vai kaipaatko apua arkeesi, mutta siivouksen tilaaminen mietityttää?

Tilaa nyt uutiskirjeemme ja saat kullanarvoisia vinkkejä, kuinka Kotiringin palveluilla voit helpottaa arkeasi. Samalla tutustut toimintaamme ja kuulet asiakkaiden kokemuksia siivouksista ja kotiapupalvelusta. Saat myös kampanjaetumme suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen tarjoamme sinulle säännöllisen palvelumme ensimmäisestä kuukausiveloituksesta tai kertapalvelusta 10% alennuksen alennuskoodilla UUTISKIRJE10.

Toimi näin

Valitse palveluistamme sinulle sopiva palvelu ja nauti helpommasta arjesta. Suosittelemme säännöllistä kotiapu- tai siivouspalvelua, palvelun toteuttaa sama, tutuksi muodostuva alansa ammattilainen. Tarvittaessa kauttamme saa myös kertapalveluita.

Siivous- ja kotiapupalvelun tilaaminen kauttamme on turvallista ja helppoa. Teemme sopimukset aina kirjallisena ja kiinteähintainen kuukausilaskutus on helppo ennakoida. Siivouksen toteuttaa paikallinen, koulutettu yrittäjä.

Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää kotisiivouspalvelustamme ja yrityksestämme.

Ota yhteyttä

Asiani koskee