Syyhysiivous

Joskus käy niin, että syyhy tarttuu vaikka hygieniasta olisikin huolehdittu hyvin. Silloin on tärkeintä hoitaa tartunta lääkärin ohjeiden mukaan ja siivota koti mahdollisimman huolellisesti molempien lääkekuurien jälkeen.

Huolellinen syyhysiivous on suositeltavaa silloin, kun joku perheenjäsen ja ystävä on saanut syyhytartunnan. Siivous estää tartunnan leviämistä muihin perheenjäseniin ja kodissa vieraileviin henkilöihin. Lisätietoa syyhysiivouksesta voit lukea Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen sivuilta Syyhy - THL

Valitettavasti Kotiringillä ei ole tällä hetkellä riittäviä siivousvälineitä, puhdistusaineita tai suojavarusteita syyhyn, kihomatojen tai täitartunnoista aiheutuvien erikoissiivouksien toteuttamiseen. Kotiringin säännölliset kotisiivoukset pitävät pinnat siisteinä normaalin arjessa kertyvän lian ja pölyn osalta. Säännölliset, vähintään 2 kertaa kuukaudessa olevat siivoukset helpottavat arkea antaen lisää aikaa itselle ja omaisille. Katso hinnat verkkokaupastamme tai jätä yhteydenottopyyntö.

 

Ota yhteyttä

Asiani koskee