Siivooja tulossa – tarvitseeko minun siivota ennen käyntiä?

Kiireinen aamu ja tavarat jäivät levälleen? Asunto liian sotkuinen siivoojan silmille? Mietitkö ehkä, mitä siivooja kodistasi ajattelee?  

Siivoaminen ennen siivoojan tuloa on turhaa. Mahdollisen sotkun häpeäminen ei ole myöskään tarpeen, sillä me tulemme auttamaan, emme arvostelemaan. Kotirinki-yrittäjät ovat alansa ammattilaisia ja siivous on heidän työtänsä. Jätä siivousstressi meidän huoleksemme ja nauti huolettomuudesta ennen ja jälkeen siivouksen.  

Järjestele, älä jynssää 

Siivoojan työ helpottuu ja työaika tehostuu itse siivoamiselle, kun paikat ovat suurin piirtein järjestyksessä. Lastenhuoneen lelut on hyvä kerätä paikoilleen sekä pitää asunnon lattia- ja pöytäpinnat tyhjänä irtotavaroista. Emme järjestele tavaroita tietämättä niiden paikkaa asunnossa, joten saat parhaan hyödyn kotisiivouksesta valmistelemalla esteettömän siivousympäristön siivoajalle. 

Sinä nautit – me siivoamme!  

Älä siis käytä aikaasi siivoamiseen - me annamme sitä sinulle siivoamalla puolestasi. Puhtaaseen kotiin on ihana palata ja nauttia sen tuomasta ajasta ja stressittömyydestä. Palvelujemme tavoitteena on tuoda helppoutta ja iloa asiakkaidemme arkeen, ei tuoda lisää stressitekijöitä. Aloita siivouspalvelusta nauttiminen hyvillä mielin jo ennen siivoojan tuloa. 

Kokeile hintalaskuriamme ja tilaa nyt huoleton kotisiivous www.kotirinki.fi 

Ota yhteyttä

Asiani koskee