Säännölliset siivoukset ehkäisevät tartuntatautien leviämistä

Asiakkaidemme ja palveluntuottajiemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Jatkuvan koulutuksen ja ohjauksen myötä pidämme yllä vastuullista ja ammattitaitoista siivouspalvelua.

Epidemian vaikutus Kotiringin toimintaan on ollut vähäistä. Kiitos tästä kuuluu asiakkaille sekä kaikille Kotiringissä toimiville. Palvelukeskus toimii normaalisti ja tilannetta seurataan jatkuvasti.

Palvelun toteutuminen

Noudatamme Työterveyslaitoksen siivousohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Käytämme siivouksissamme miedosti desinfioivaa, emäksistä puhdistusainetta kaikkiin kodin pintoihin.

Olemme ohjeistaneet Kotirinki-yrittäjät noudattamaan erityistä hygieniaa ja välttämään julkisia kulkuneuvoja, tiloja ja tilaisuuksia. Asiakaskohteissa käytettävät välineet desinfioidaan käytön jälkeen. Mikrokuituliinat ja –mopit ovat asiakaskohtaisia ja pestään 90° C lämpötilassa. Asiakaskohteissa pisaratartunnan/-tartuttamisen riski on pieni. Suosittelemme asiakkaitamme olemaan poissa kotoa tai toisessa tilassa siivouksen aikana. Käytämme suojavälineitä, joten tartuntamahdollisuus pinnoilta on myös pieni.

Toiminta tautiepäilyissä

Mikäli kotona on tautiepäily/ karanteeni, pyydämme ilmoittamaan asiasta omalle Kotirinki-yrittäjälle tai Kotiringin palvelukeskukseen. Palvelu keskeytetään toistaiseksi, kunnes asiasta saadaan selvyys. Palvelun keskeytystä jatketaan, kunnes tartuntariskiä ei enää ole. Asiakkaan ilmoitus riittää.

Palvelun aloittaminen

Säännöllinen siivouspalvelu aloitetaan perusteellisella ensisiivouksella. Mikäli tarvitaan desinfiointia, se voidaan tehdä myös höyrypesuna. Palvelu tuotetaan sopimusasiakkaille edullisemmalla lisäpalvelun tuntihinnalla.

Asiakaspalvelu ja lisätiedot:

Kotiringin palvelukeskus puh. 03 339 99 903 / asiakaspalvelu@kotirinki.fi. Verkkokauppa on avoinna 24/7 www.kotirinki.fi

Kotirinki-yrittäjä

Mikäli Kotirinki-yrittäjä sairastuu, otamme yhteyttä sijaisjärjestelyistä sopimiseksi.

Ota yhteyttä

Asiani koskee