Säännöllinen siivous auttaa arjen kaaoksen keskellä

Lomakauden päättyessä arjen hallinta syö perheiden hyvinvointia. Elokuussa korostuu etenkin ajanhallinnalliset haasteet työ- ja kouluviikkoina, sillä uuteen arkeen tottuminen vie joskus aikaa. Säännöllisellä kotisiivouksella kesytämme kiireistä arkea, jotta aikaa jäisi myös itselle ja perheen kanssa yhdessäoloon. Puhdas koti edesauttaa koko perheen hyvinvointia lisäämällä kodin viihtyvyyttä sekä vapauttaa aikaa arjessa muuhun.

Siivouksen ulkoistaminen toi perheelle enemmän yhteistä aikaa

Elokuiseen arkeen löytyi helpotus kotisiivouksesta myös Kotiringin palvelukeskuksen uusimmalle tulokkaalle Sannalle, joka päätyi tilaamaan palvelun perheelleen koulujen ja harrastusten syyslukukauden pyörähtäessä käyntiin.

”Työnantajan tarjoama työntekijä etu kotiin ostettavasta siivouspalvelusta houkutti ja sai miettimään, josko nyt ottaisin palvelun, joka helpottaisi arjen hallintaa”, Sanna kommentoi päätöstään ulkoistaa kodin siivoukset tutulle Kotirinki-yrittäjälle. Vaikka työpäiviin mahtuu myös mustikkapiirakan makuisia kiireettömiä hetkiä asiakaskohteessa uutta kotipalvelupakettia suunnitellessa, on ruuhkavuosien keskellä työ-, koulu- ja harrastuspäivien yhdistäminen kodin siivouksen kanssa haastavaa. ”Ensimmäinen siivous osuikin sopivasti kiireisen viikon keskelle, ja se tunne torstai iltana, kun pääsi kotiin oli kyllä huojentunut ja kiitollinen. Sinä iltana itselle jäi enää suunnitelmiin viettää yhteistä aikaa lasten kanssa ja nauttia kun koti oli siisti ja puhdas.”

Ota yhteyttä

Asiani koskee