Miten työnantaja voi tukea henkilöstöään kotisiivouksen avulla?

Säännöllinen kotisiivous etenkin työssäkäyvien keskuudessa on koettu suureksi helpotukseksi arjen hallinnassa. Kun ammattilainen huolehtii kodin siivouksesta jää työntekijälle enemmän aikaa itselleen ja perheelleen. Samalla töissäkin jaksaa paremmin, kun työntekijä kykenee pitämään omasta hyvinvoinnista paremmin huolta.

Siistissä kodissa ihminen rentoutuu paremmin, joten mikä olisikaan parempi tapa osoittaa välittävänsä työntekijöistä, kuin antamalla hänelle henkilöstöetuna kotisiivouksen edullisempaan hintaan.

 

Kotirinki on työnantajan vastuullinen kumppani

Kotiringin siivouspalvelut ovat monipuolisia ja muokkautuvat työntekijän eri elämäntilanteisiin. Siivouksen tilaaminen ja säännöllisen palvelun tilaus ja hallinnointi on helppoa omilla asiakassivuilla verkossa. Yrityksen työntekijä voi siivouksen osalta huokaista helpotuksesta ja tuntea varmuutta, kun säännöllisestä siivouksesta vastaa sama henkilö. Kotirinki-yrittäjät ovat ketjuun valikoituja, koulutettuja ja vastuullisia henkilöitä, joiden korkea yrittäjätyytyväisyys takaa palvelun tasaisen laadun. 

On hyvä myös huomioida, että työpäivän jälkeen etenkin lapsiperheessä aikaa on hyvin vähän käytettävissä, jolloin perinteiset henkilöstöedut jäävät helposti käyttämättä, kun vapaa-ajasta iso osa menee muun muassa kodin siistinä pitämiseen. Ulkoistettu kotisiivous käytännössä helpottaa työn ja arjen sujuvuutta, lisäten henkilön tyytyväisyyttä, kun työstä kotiin palattuaan pääsee siistiin kotiin ja saa aikaa itselleen tärkeille asioille. 

 

Kotisiivous voi olla yllättävä kilpailuetu 

Työnantajalta vaatii kekseliäisyyttä miettiä, kuinka juuri yrityksen henkilöstöedut olisivat kilpailukykyisiä ja työntekijöiden silmissä kiinnostavia. Etätyöskentelyn lisääntyessä, moni on kiinnostunut kodin siivouksen palveluista. Henkilöstöetuudet ovat yleistyneet ja monet työntekijät pitävätkin etuja itsestäänselvyytenä, joita kaikki tarjoavat. Tällöin vaatii kekseliäisyyttä erottautua joukosta. 

Mikä olisikaan parempi henkilöstöetu, kuin antaa työntekijöilleen lisää vapaa-aikaa?  

Erottaudu eduksesi ja anna siis työntekijöillesi aikaa ja hanki heillekin oma, paikallinen Kotirinki-yrittäjä henkilöstöetuhintaan. Kotiringin ammattitaitoiset, koulutetut ja paikalliset Kotirinki-yrittäjät ovat tuottaneet kotisiivousta jo 20 vuoden ajan. Tyytyväiset asiakkaat ja tekijät ovat palvelumme laadun tae.  

Ota yhteyttä myyntiimme, niin mietitään yhdessä, minkälainen etu sopisi teille parhaiten. 

Myynti ja lisätiedot:

Kotiringin palvelukeskus Puh. 03 339 99 905/ myynti@kotirinki.fi. Verkkokauppa on avoinna 24/7 www.kotirinki.fi

Ota yhteyttä

Asiani koskee