Miten pitää koti siistinä kurakeleillä?

Lapset rakastavat kuraleikkejä ja tutkivat mielellään luontoa myös vuonna 2023. Ulkoilu piristää ja tuo hyvää mieltä, mutta haastaa kodin siistinä pitämisen. Kurakeleillä etenkin lapsi- ja koiraperheissä kotiin tulee helposti likaa ja kosteutta, joten tehostettu, säännöllinen siivous on tärkeää, sillä lika voi vahingoittaa kodin pintoja pysyvästi.  

Kura ja hiekka voivat naarmuttaa ja kuluttaa lattiaa ajan myötä ja pinttyneestä liasta voi jäädä tahroja, joita ei saa pois. Joten suojaa kodin pinnat säännöllisellä siivouksella ja pidennät niiden käyttöikää ja säilytät asuntosi arvon. 

On hyvä myös muistaa, että säännöllisellä siivouksella helpotat katupölyn ja siitepölyjen aiheuttamia allergiaoireita ja hengitystieongelmia. Pöly ja lika on hyvä puhdistaa pinnoilta nihkeäpyyhinnällä ja imuroinnilla. On tärkeää muistaa puhdistaa myös piilopölyt kuten kaappien yläpölyt ja kattolistat aika ajoin, sillä puhdas ja raikas ilma tukee terveyttä ja auttaa jaksamaan paremmin. 

Autamme pitämään kodin siistinä kurakelilläkin

Aina ei kuitenkaan kiireisessä arjessa ole riittävästi aikaa siivoamiseen. Tällöin Kotiringin siivouspalvelut auttavat sinuakin pitämään kodin siistinä ja raikkaana kurakeleilläkin antaen lisää arvokasta aikaa itselle ja perheelle. Säännölliset siivouspalvelumme ovat monen perheen pelastus ja niiden avulla saakin kodin pidettyä puhtaana ja kunnossa. Huolettomat ja laadukkaat puhtausohjelmat ovat suunniteltu toimimaan vaivattomasti arjen taustalla, siivouksen toteuttaa sama, tuttu ja ammattitaitoinen yrittäjä. 

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Valitse sinulle sopiva siivouspalvelu tutustumalla Puhtausohjelmien sisältöön ja tilaamalla siivous helposti netistä www.kotirinki.fi.

Ota yhteyttä

Asiani koskee