Mitä asioita kotisiivooja kodissani huomioi?

Siisteyden säännöllinen ylläpitäminen vaikuttaa suurelta osin kodin viihtyisyyteen. Kotirinki-yrittäjä huomioi asiakkaan tarpeen ja palvelusisällön kohtaamisen siten, että säännöllinen kotisiivous tuottaisi parhaimman lopputuloksen. Liian suppea Puhtausohjelma talouden todellisiin tarpeisiin saattaa aiheuttaa tyytymättömyyttä.

Paikallinen Kotirinki-yrittäjä on lähellä asiakasta

Kotirinki-yrittäjän kanssa on hyvä keskustella ennen siivouspalvelun alkua ja sen aikana kodissa huomioitavista asioista, jotka vaikuttavat kotisiivouspalvelun tuottamiseen. Erikoiset pinnat, tärkeät tai helposti rikkoutuvat esineet sekä muut palveluun vaikuttavat käytännön asiat käydään läpi jo ennen palvelun alkua puhelimitse ja tarkemmin ensisiivouksen yhteydessä. Tuttu ja sama paikallinen Kotirinki-yrittäjä takaa siivouspalvelun korkean ja tasaisen laadun.

Puhtauden merkitys korostuu lemmikki- ja lapsitalouksissa

Useammissa kotitalouksissa Kotirinki-yrittäjän on huomioitava myös lemmikkiasiakkaat. Kaikenkokoiset ja -karvaiset eläimet otamme lämmöllä vastaan sekä huomioimme myös niiden turvallisuuden ja viihtyvyyden siivouksen aikana. Kotisiivouksen säännöllisyys ja sama palveluntuottaja helpottavat myös lemmikkien sopeutumista palveluun ja vähentää eläinten mahdollisesti kokemaa stressiä.

Säännöllinen kotisiivous pyörii huomaamatta arjen taustalla, mutta joskus palveluaikoja suunnitellessa on huomioitava asiakaskohdetta tarkemmin. Kotirinki-yrittäjä pyrkii huomioimaan pienten lasten päiväuniajat ja suunnittelemaan palveluvuorot lähtökohtaisesti siten, etteivät pienimmät asiakkaamme joudu joustamaan tärkeistä rutiineistaan. Säännöllinen siivouspalvelu lisää rytmiä sekä tuo helppoutta ja huolettomuutta arkeen.

Katso taloudellesi sopiva Puhtausohjelma, laske hinta ja tilaa säännöllinen kotisiivous www.kotirinki.fi.

Ota yhteyttä

Asiani koskee