Mistä apua leikkauksesta kotiutumisen jälkeen?

Leikkauksen tai sairauden jälkeen kotona ei useinkaan pärjää entiseen malliin. Monet arkiaskareet ovat jopa kiellettyjä, jotta toipuminen etenee suunnitellusti. Tarvitsetpa sitten apua siivoamiseen, kauppareissuihin, ruoanlaittoon tai pukeutumiseen, apua on onneksi saatavilla – ja vieläpä verovapaasti.


Leikkauksen tai sairaalajakson jälkeinen aika voi olla toipilaalle ja hänen läheisilleen haastavaa aikaa. Monipuolisia kotipalveluita – siivouksesta kotihoivaan – on onneksi saatavalla juuri niihin tarpeisiin, joita kukin tarvitsee arjessa selviytyäkseen.

Kotiringin paikalliset ja ammattitaitoiset pienyrittäjät auttavat päivittäisissä askareissa, kuten lääkkeiden ottamisessa, hygienian hoidossa, ruoanlaitossa ja siivouksessa ja ovat tarpeen mukaan tukena myös kuntoutuksessa. He voivat myös tarjota emotionaalista tukea ja turvaa sekä juttuseuraa kahvipöydän äärellä.

Kotiringin kotipalveluiden avulla toipilas voi keskittyä palautumiseen ja kuntoutumiseen rauhallisesti omassa kodissaan. Tämä voi lyhentää myös toipumisaikaa ja vähentää komplikaatioiden riskiä.

Toipilaalle apua kotiin verovapaasti

Jos toimintakyky on alentunut sairauden tai leikkauksen takia, ihminen saa ostaa kotiinsa apua ilman arvolisäveroa. Tämä voi pitää sisällään niin kotisiivouksen kuin muun kotiavun (mm. pyykkihuolto ja kauppa-apu) ja kotihoivan (mm. pesu- ja pukeutumisapu). Lisäksi kaikista näistä palveluista saa lisäksi 60 % kotitalousvähennyksen, jolloin palveluiden todellinen hinta on varsin maltillinen.

Jos olet kiinnostunut leikkauksen jälkeisestä kotiavusta ja haluat lisätietoa palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Kokenut tiimimme vastaa mieluusti kaikkiin kysymyksiisi ja keskustelee juuri sinun tai läheisesi yksilöllisistä tarpeista.

Autamme löytämään parhaan ratkaisun juuri sinun tilanteeseesi!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Asiani koskee