Millainen kotisiivooja olet?

Säännöllinen kotisiivous sopii kaikille siisteyskäsityksestä riippumatta. Palvelu muokkaantuu elämäntilanteen mukaan ja lisäpalveluilla tarjoamme asiakkaillemme entistäkin siistimmän arjen.

Oletko selkärankainen, puunaaja, lavastaja vai laakamato? Olemmekin huomioineet kaikki lajityypit säännöllisten Puhtausohjelmien vaihtoehdoissa. https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009268239.html

🔵 Perusohjelman palvelu on suosituin palvelumme. Minimisuosituksemme kahdesta siivouskerrasta kuukaudessa sopii hyvin pieneen kotiin, vaatien kuitenkin selkärankaisen, tai puunaajan omaa luontaista työpanosta siivouskertojen välissä.

🟢 Plusohjelman siivoukset pitävät huolen lavastajan ja laakamadon kodin puhtaudesta, jolloin pölypallojen pyöriminen sohvan alla päättyy aina kolmesti kuussa. Laakamadon tavararöykkiöt pysyvät hallinnassa ja lavastaja voi keskittyä jatkossakin vain sohvatyynyjen pöyhimiseen, sillä muu siivous hoituu hänen puolestaan.

🟠 Teho-ohjelma tyydyttää kaikkien lajityyppien siivoustarpeen täydellisesti, sillä neljä siivouskertaa kuussa takaavat huolettoman arjen ja vapauden suuritöisimmistä siivousaskareista jokaiselle asunnon koosta, tai sen asukkaista riippumatta.

Säännöllisen kotisiivouksen saat aina samalta, paikalliselta Kotirinki-yrittäjältä. Korkea, reaaliaikaisesti seuraamamme asiakastyytyväisyys kertoo, että monet lajityypin edustajat ovat tyytyväisiä palveluihimme ja saavatkin meiltä myös täyden tyytyväisyystakuun. Palvelumme suosittelu, viestintä sekä laskutuksen ja palveluvuorojen tarkastelu hoituvat helposti asiakassivujemme kautta. Suosittelemalla saat myös etuja itsellesi ja tuttavallesi!

Testaa hintalaskuriamme, tutustu Puhtausohjelmien sisältöön ja tilaa siivous helposti netistä www.kotirinki.fi Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Ota yhteyttä

Asiani koskee