Lisää aikaa perheen kesken

Lisää arvokasta aikaa sinun elämäntilanteeseesi sopien. Säännöllinen kotisiivous vapauttaa aikaa yhdessäoloon, harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon. Tilaa kolmesta vaihtoehdosta juuri sinun tarpeisiisi sopiva Puhtausohjelma: aikuistalouteen sopivan Perusohjelman siivoukset kaksi kertaa kuukaudessa, eläväisen lapsiperheen Plusohjelman siivoukset kolme kertaa kuukaudessa, tai isomman lemmikki- ja lapsiperheen kodin siistinä pitävä Teho-ohjelman siivoukset neljä kertaa kuukaudessa. 

Puhtaaseen kotiin on ihana palata

Kodin puhtaanapito on yksi suurimmista kiireisen arjen stressitekijöistä. Säännöllinen kotisiivous tuo arkeen lisää toimivuutta ja rytmiä – kaaosta ei synny ja aikaa vapautuu siivouksen osalta muuhun. Lapsiperheelle säännöllinen kotisiivous voi olla arkiviikkojen pelastaja. Kotisiivous hoituu arjen taustalla työ- ja koulupäivien aikana, jolloin puhtaaseen kotiin on ihana palata ja perheen kesken aikaa jää harrastuksiin ja yhdessäoloon.  

Säännöllinen kotisiivous lisää hyvinvointia 

Mitä jos siivoamisen sijasta kävisitkin rentoutumassa ja virkistymässä? Kyselymme mukaan asiakkaamme käyttävät ajan hyödyksi käymällä mm. kylpylässä, elokuvissa, ulkoilemassa sekä tapaamassa ystäviä, tai sukulaisia. Kun arjessa on yksi tehtävä vähemmän, jää aikaa enemmän itselle ja yhdessäololle. Puhdas ja siisti koti vähentää stressiä, edistää hyvinvointia ja lisää kodin viihtyisyyttä.  

Katso, mikä Puhtausohjelmista sinulle sopii täältä!

Ota yhteyttä

Asiani koskee