Kotisiivous on luottamusbisnestä

Ulkopuolisen kotisiivoojan päästäminen omaan kotiin edellyttää luottamusta. Luottamus syntyy kokemuksista ajan kanssa, mutta on avainasemassa jo siinä vaiheessa, kun kotisiivouspalvelua valitaan.

Kotirinki Espoo Espoonlahden asiakas Tarja halusi palvelua tilatessaan kotisiivouspalvelun nimenomaan yrityksestä, jossa on valmiiksi mietitty konsepti ja jossa kotisiivouksen laadusta vastaa kokenut paikallinen yrittäjä. Ennalta suunniteltuun ja vakiomuotoiseen palveluun voi luottaa myös sovituista aikatauluista kiinnipitämisenä.

Kotisiivous antaa aikaa itselleen tärkeille asioille

Tarjalle on tärkeää priorisoida omia tekemisiään ja ostaa palveluita yrittäjiltä. Näin yhteiskunnan pyörät pyörivät ja hän saa enemmän aikaa itselleen tärkeille asioille.

Pitkiä työpäiviä tekevä Tarja päätyi tilaamaan kotisiivouksen paikalliselta Kotirinki-yrittäjältä, kun kiinnostus kodin siivouksesta näytti jäävän kokonaan hänelle muiden perheenjäsenten ollessa paljon poissa sovittuina perheen yhteisinä siivouspäivinä. Tarjasta on järkevämpää ostaa palvelu ammattilaiselta ja käyttää vapaa-aikansa muulla tavalla.

Kotiringillä asiat hoituvat silloin, kun on sovittu

Tarja on ollut Kotiringin säännöllisen siivouksen asiakas jo vuodesta 2006. Luottamus ja yhteydenpito ovat ajan kanssa rakentuneet hyvin vahvaksi molemmin puolin. Hän pitää itseään pikkutarkkana siivoajana, mutta luottaa palvelussa asiantuntijoihin eikä jää seuraamaan ja tarkistamaan siivouksen jälkiä. Espoo Espoonlahden Kotirinki-yrittäjä Sirpan mukaan Tarja on mallikelpoinen asiakas, joka antaa konkreettista ja hyvin yksilöityä palautetta, johon hän voi tarttua. Tarja antaa myös ruusuja ja arvokkaita näkökulmia, joita Sirpa puolestaan arvostaa ja pyrkii ottamaan huomioon työssään.

Kotiringin palvelussa Tarja on erityisesti tyytyväinen asiakkaan palvelusivuun, jonka kautta on helppo kirjautuneena pitää yhteyttä yrittäjän kanssa, antaa arvio ja palautetta palvelusta, tarkastaa laskutus kotitalousvähennykseen sekä katsoa tulevat palveluvuorot. Asiakassivujen kautta voi myös helposti suositella palvelua ja ansaita samalla etuja, mitä Tarja on hyödyntänyt suositellessaan Kotirinki Espoo Espoonlahden palvelua tuttavilleen.

On tärkeää tietää, kuka kotona on käynyt

Tarjalle on tärkeää, että viestintä ja asioista sopiminen tapahtuu yhden ja saman henkilön kanssa, järjestelmät toimivat ja asiat hoituvat silloin, kuin on sovittu. Toinen tärkeä luottamukseen liittyvä asia on se, että Kotirinki jättää jokaisen siivouksen yhteydessä lapun pöydälle, jossa näkyy siivouksen toteuttaneen henkilön nimi. Näin hän tietää, kuka kotona on käynyt.

”Tämähän on ennen kaikkea luottamusbisnestä ja Sirpan kanssa asiat ovat hoituneet aina erinomaisesti”, kiteyttää Tarja kokemuksensa Kotirinki Espoo Espoonlahdesta.

Ota yhteyttä

Asiani koskee