Kotisiivous ja Kotiapu arvonlisäverottomasti

Tiesithän, että Kotirinki ja Kotirinki-yrittäjät ovat viranomaisten hyväksymiä palveluntuottajia. Meillä on lupa tuottaa arvonlisäverovapaita tukipalveluja koko meidän toimialueellamme ja toimintaamme valvoo sosiaaliviranomainen. 

Me tuemme palveluillamme toimivaa arkea kotona. Monelle asiakkaalle riittävä tukipalvelu on hyvä ja huolellinen säännöllinen kotisiivous, mikä onkin tällä hetkellä suosituin arvonlisäveroton palvelumme. Muita tukipalveluitamme ovat itsenäisen asumisen tueksi tarvittavat palvelut, eikä asiakkaan tarvitse olla kotihoidon asiakas saadakseen näitä palveluita itselleen. 

Mikäli kotisiivous ei ole riittävä palvelu, me tarjoamme säännöllisiä Kotiapupalvelua asiakkaalle. Kotiapupalvelu sisältää yhden, tai useamman palvelukäynnin kuukaudessa. Tilauksen ja ensimmäinen käynnin yhteydessä varmistamme palvelun tarkemman sisällön ja keston. Peruspalvelukäynnin kesto on kaksi tuntia ja käynti sisältää asunnon koosta riippumatta keittiön, saniteettitilan ja kylpyhuoneen siivouksen. Tämän lisäksi palvelukäynti voi pitää sisällään esimerkiksi pyykkihuoltoa, lakananvaihtoa, kauppa-apua, tai vaikka ruuanlaittoa yhdessä. 

Arvonlisäverottomat palvelut kuuluvat myös kotitalousvähennyksen piiriin. Tiesithän, että kotitalousvähennyksen voi saada myös lähisukulaisen kodeissa tehdyistä töistä. Kotitalousvähennyksen saajan pitää olla aina palvelun maksaja. Eli mikäli sinä maksat palvelun itsellesi, vanhemmillesi, tai isovanhemmillesi, olet oikeutettu saamaan työn osuudesta kotitalousvähennyksen. 

Voit olla oikeutettu saamaan palveluamme arvonlisäverottomasti, mikäli toimintakykysi on alentunut sairauden, iän, tai vamman vuoksi. Kun olet meihin yhteydessä, meidän palveluntuottajamme varmistaa kriteereiden täyttymisen ja myöntää sinulle oikeuden ostaa palvelut arvonlisävapaana.  

Lue lisää ja tilaa arvonlisäveroton palvelu tästä, tai kysy lisää oikeudesta palveluun puh. 010 425 3905.

Ota yhteyttä

Asiani koskee