Kotiringin Puhtausohjelmat esittelyssä – helppoa ja vaivatonta

Kotiringin säännölliset Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ovat suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme arkea ja ylläpitämään kodin säännöllistä hygienia- ja siisteystasoa. Säännöllinen kotisiivous lisää hyvinvointia ja kodin viihtyisyyttä sekä vapauttaa aikaa siivouksen osalta muuhun.

Kotiringin säännöllinen siivouspalvelu alkaa tuntiveloitteisella ensisiivouksella. Ensisiivouksen jälkeen asunnon puhtaustasoa ylläpidetään valitun Puhtausohjelman avulla.

Perusohjelma on Kotiringin suosituin siivouspalvelu

Kotiringin Perusohjelma sisältää kaksi siivouskertaa kuukaudessa: Teho- ja Ylläpitosiivouksen. Perusohjelma sopii parhaiten yhden, tai kahden aikuisen taloudelle. Kahdesti kuussa tehtävä siivous on suositeltu minimi kodin puhtauden ylläpitämiseen. Jos siivottava pinta-ala on suuri, talouteen kuuluu lemmikkejä tai lapsia, ei Perusohjelman siivoukset riitä yksinään pitämään kodin siisteystasoa riittävänä siivousten välissä.

Plusohjelmalla enemmän aikaa perheen kesken

Plusohjelman siivoukset kolmesti kuukaudessa pitävät omakotitalon, tai pienen lapsiperheen kodin puhtaana vapauttaen aikaa yhdessäololle ja harrastuksille. Tehosiivouksen lisänä kaksi Ylläpitosiivousta pitää kodin siisteystason hyvänä ja rytmittää arkea. Siivousten välissä ei välttämättä tarvitse tarttua imuriin itse, ellei kodissa asua karvaisia eläimiä, tai pieniä lapsia, jolloin sotkua syntyy enemmän.

Teho-ohjelma kiireisen arjen pelastukseksi

Työ- ja lapsiperhearki vievät ison osan päivästä aikaa. Teho-ohjelman neljä siivouskertaa kuukaudessa poistavat kiireisestä arjesta aikaa vievät siivoustyöt ja vapauttaa aikaa perheen kanssa yhdessäoloon ja omasta vapaa-ajasta nauttimiseen. Teho-ohjelma sopii erityisesti talouksiin, joissa on karvaisia lemmikkejä, tai pieniä lapsia. Kahdella Tehosiivouksella ja kahdella Ylläpitosiivouksella arki on huoletonta eikä viikoittaisten siivousten välissä tarvitse huolehtia kodin puhtaanapidosta itse.

Säännöllisen siivouspalvelun hinnoittelu perustuu siivottavan pinta-alan mukaisesti laskettuun kiinteään kuukausihintaan, jolloin se on helppo budjetoida arkeen sekä hyödyntää kotitalousvähennys heti käyttöön. 60 % kotitalousvähennyksen ansiosta maksat itse vain 40 % palveluidemme hinnasta! Katso hinta laskurista ja valitse kodillesi sopivin Puhtausohjelma.

Ota yhteyttä

Asiani koskee