Kotiringin arvontojen säännöt

Kun osallistut Kotiringin järjestämään arvontaan, hyväksyt automaattisesti alla olevat arvonnan säännöt.

1. Arvonnan järjestäjä

Kotirinki Oy vastaa yksinomaan arvonnan järjestämisestä ja hallinnoimisesta.

2. Osallistuminen ja palkinnot

Kotiringin arvontaan voi osallistua vähintään 18-vuotias luonnollinen henkilö, joka asuu pysyvästi Suomessa, pois lukien Kotiringin työntekijät ja Kotirinki-yrittäjät. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Emme vastaa sähköisen lomakkeen lähetykseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä virheistä.

Arvonnan osallistumisaika ja palkinto on ilmoitettu arvonnasta kertovassa ilmoituksessa. Arvontaan osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä Kotiringin palvelun ostamista. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa arvonnan päättymisestä. Kotirinki ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse arvonnan voittajaan. Mikäli voittaja ei vastaa voitosta ilmoittavaan viestiin 5 arkipäivän sisällä, arvomme uuden voittajan.

Arvonnan palkintoa ei vaihdeta käteiseen tai muuhun vastaavan arvoiseen palveluun/esineeseen. Mikäli arvonnan palkintona on Kotiringin palvelut, voitto on käytettävissä vain Kotiringin toiminta-alueella ja siitä tehdään kirjallinen sopimus, jossa on voimassa Kotiringin sopimusehdot. Kotiringin toiminta-alueen voi tarkistaa postinumeron avulla Kotiringin nettisivuilla.  

Palkinnot toimitetaan voittajille sähköpostitse, ellei arvonnan ilmoituksessa muuta ilmoiteta. Mikäli palkintoilmoitusta tai palkintoa ei muusta kuin Kotiringin johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Kotiringillä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

3. Oikeudet

Oikeudet kilpailuun liittyvään materiaaliin ja siihen liittyviin immateriaalioikeuksiin kuuluvat Kotiringille. Kotiringillä on oikeus tehdä arvonnan voittajasta haastattelu sekä ottaa videoita ja kuvia siivouskäynnistä yrityksen vapaaseen käyttöön.

4. Järjestäjän vastuu

Kotirinki sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista verottajan ohjeistuksen mukaisesti. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Kotiringin ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

5. Henkilötietojen käsittely ja julkaisuoikeus

Kotirinki käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkinnon luovuttamiseksi. Osallistumalla Kotiringin arvontaan, osallistuja liittyy Kotiringin sähköpostilistalle ja antaa luvan kontaktoida puhelimitse Kotiringin palveluista.

Voit peruuttaa uutiskirjeen kilpailuun osallistumisen jälkeen sähköpostitse osoitteessa myynti@kotirinki.fi. Markkinointiluvan peruuttaminen ei vaikuta voittomahdollisuuteen. Samalla voit kieltää suostumuksen kontaktointiin.

6. Muut ehdot

Kotiringillä on oikeus tarkistaa ja sulkea pois osallistujia, mikäli epäilemme vilppiä tai epärehellistä toimintaa.

Kotirinki pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Arvontaan tai sen sääntöihin liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä Kotiringin myyntiin sähköpostitse myynti@kotirinki.fi.

Ota yhteyttä

Asiani koskee