Jussi69 haluaa, että oma koti on aina tiptop – ”Kun saavun rundilta kotiin, en todellakaan käytä aikaani lattioiden pesuun”

Kiireistä reissuelämää viettävä Jussi69 on tottunut keikkapaikkojen sotkuisiin takahuoneisiin, mutta oman kodin puhtaus on hänelle hyvin tärkeä asia. Omaa aikaansa hän ei kodin puunaamiseen kuitenkaan käytä: ”Kotiringin siivouspalvelulla ostan itselleni aikaa.”

Kun teini-ikäinen Jussi Vuori tienasi ensimmäiset rojaltinsa rockbändin The 69 Eyesin kautta, hän ei suinkaan ostanut niillä huvilaa tai urheiluautoa, kuten amerikkalaisissa unelmatarinoissa on tapana. Hän osti rahoilla pyykinpesukoneen.

”Ei ne rahat juuri muuhun olisi riittäneetkään… mutta oli se myös helkkarin hieno pesukone!” paremmin Jussi69:nä tunnettu The 69 Eyesin rumpali kertoo nyt noin 35 vuotta myöhemmin.

Tämä jos mikä paljastaa, että Jussi69 todellakin pitää puhtaudesta. Rokkarin elämässä se ei aina ole itsestäänselvyys.

”Olen viettänyt niin paljon aikaa sottaisissa takahuoneissa, homeisten seinien keskellä, että vuosien saatossa puhtauden arvostus on vain kasvanut. Pidän siitä, että kaikki on tiptop, etenkin kotona.”

 

”Olen hirmu tyytyväinen Kotiringin työn jälkeen”

 

Rokkarin elämää viettävä Jussi69 ei koskaan ehdi liian kauaa kotonaan olemaan. Juuri ennen haastattelua The 69 Eyes on kiertänyt Skandinaviaa, seuraavaksi vuorossa on kuukausi Yhdysvalloissa, sen jälkeen suuntana on Brasilia ja Keski-Aasia.

Niinpä hän ei edes harkitse alkavansa siivouspuuhiin itse.

”Kun saavun rundilta kotiin, en todellakaan käytä aikaani lattioiden pesuun.”.

Jussi69:n kotona onkin käynyt siivoja käytännössä aina. Nykyään hänellä käy Kotiringin pienyrittäjä.

”Sanotaan, että aikaa ei voi ostaa, mutta Kotiringin avulla nimenomaan ostan itselleni aikaa.”

Käytännössä Jussi69:n koti siivotaankin aina silloin, kun mies on reissussa, jotta kotiin on kiva saapua.

”Kukapa ei tykkäisi, että kylpyhuoneen hanat kiiltävät, kun tulet kotiin väsyneenä. Olen hirmu tyytyväinen Kotiringin työn jälkeen. Kaikki itselleni tärkeät yksityiskohdat otetaan huomioon”, Jussi69 sanoo ja paljastaa, että tällaisia on esimerkiksi ovenkahvojen desinfioiminen.

Jussi69 tykkää että kotisiivouksen jälkeen hanat kiiltävät

Kiertueilla Jussi69:lle on tullut tutuksi niin hienot hotellit kuin keikkapaikkojen sotkuiset takahuoneet. Kun hän saapuu reissuiltaan kotiin, hän haluaa että siellä on siistiä ja kotoisaa. Kuva: Anabel DFlux


”On hienoa, että Kotiringin kautta työllistän pienyrittäjiä”

 

Mutta mitä tapahtuu silloin, kun Jussi69 on kotona? Onko rumpali sotkuinen vai siisti tapaus?

”Pakko myöntää, että aika nopeasti saan tänne sotkun aikaan. Tosin lähinnä se tarkoittaa vain vaatteiden mylläämistä. Minulle on sanottu, että omistan enemmän vaatteita kuin viisihenkinen perhe”, Jussi69 nauraa.

Muuten rokkari ei suurta kaaosta saa aikaan, sillä myöskään kokkaaminen ei kuulu harrastuksiin. Kotitöistä oikeastaan vain pyykkääminen on Jussi69:lle mieluisaa – kuten jo siitä ensimmäisestä pyykinpesukoneesta saattoi päätellä.

Jussi69 haluaa muistuttaa, että siivouspalvelun hyödyntäminen ei ole mitään ”rockstaradiivailua”. Se on vain valinta käyttää oma aika muuhun kuin kotitöihin.

Ja 60 % kotitalousvähennyksen ansiosta kotisiivous muutaman kerran kuussa on lopulta varsin edullinen investointi omaan vapaa-aikaan.

”Kotiringissä on hienoa se, että tekijät ovat pienyrittäjiä. Olen itsekin yrittäjä ja työllistän muutenkin jatkuvasti lukuisia ihmisiä: teknikoita, roudareita, valomiehiä ja myös ravintolani henkilökuntaa. Siitä tulee aina hyvä fiilis, kun voi tarjota työtä muille”, Jussi69 sanoo.

Jussi69 arvostaa sitä että Kotiringissä tekijät ovat pienyrittäjiä.

Jussi69 on itse yrittäjä ja hänestä on hienoa, että Kotiringin kautta hän voi työllistää paikallisia pienyrittäjiä. Jutun kuvat: Anabel DFlux

Ota yhteyttä

Asiani koskee