Anna lahjaksi puhdas koti kotisiivous-lahjakortilla

Lahjakortti on ekologinen ja mieluinen valinta, sillä moni arvostaa paikallisen yrittäjän tuottamia palveluita. Kotiringin aineeton lahjakortti on helppo ostaa ja antaa. Lahjakortin saaja voi hyödyntää kodin siivouksesta vapautuvan ajan vaikkapa perheen kanssa yhdessä oloon tai ulkoiluun. Lahjakortti voi antaa monesti myös tärkeää apua arjessa jaksamiseen.

 

Siivouslahjakortti sopii moneen eri tarpeeseen

Tässä muutamia vinkkejä, kenelle antaa Kotiringin siivouslahjakortti:

  • Anna lahjakortti hyvälle työntekijälle kiitokseksi hänen panostuksestaan työpaikalla. Kotiringin tekemän kotisiivouksen ansiosta työntekijä voi käyttää kodin siivouksesta vapautuvan ajan rentoutumiseen tai omalle perheelleen. Sujuva arki kotona lisää työntekijän työhyvinvointia.
  • Kun läheinen sairastuu tai loukkaantuu, kotisiivous lahjana auttaa pärjäämään arjessa. Esimerkiksi monen ikäihmisen on vaikea ottaa apua vastaan ja lahjakortin avulla saadaan ensikokemus siivousavusta, jonka jälkeen on helpompi tilata arvolisäverottomia palveluita
  • Vie siivouslahjakortti tuliaiseksi vastasyntyneen vauvan perheelle tai anna baby shower- tai varpajaislahjaksi. Kotisiivous on ihana apu vauvaperheen arkeen ja helpottaa ristiäisten/nimiäisten valmistelua.
  • Osoita äidille tai isälle kiitollisuutta antamalla hänelle kotisiivous lahjaksi. Kotisiivous antaa kullanarvoista aikaa itselle tai perheelle.
  • Anna joululahjaksi puhdas koti. Aineettomat joululahjat ovat nykyisin varsin mieluinen lahja. Mikä sen parempi lahja, kuin siivouksesta vapautuva aika ja puhdas koti.
  • Hyödynnä lahjakortti erilaisten kilpailujen ja arvontojen palkintona.

 

Kotiringin lahjakortti saatavilla yli 50 paikkakunnalla

Kotiringin lahjakortin voi hyödyntää jo yli 50 paikkakunnalla kodin siivoukseen, ikkunoiden pesuun tai säännöllisiin puhtausohjelmiin. Voit tarkistaa palvelun saatavuuden osoitteesta www.kotirinki.fi halutulla alueella postinumeron avulla.

Palvelun toteuttaa paikallinen, koulutettu ja vastuullinen Kotirinki-yrittäjä. Kuulumme arvostettuun Luotettava Kumppani -ohjelmaan ja Kotiringille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

 

Lahjakortin tilaaminen on helppoa

Voit valita lahjakortin joko haluamallesi tuntimäärälle tai summalle. Lahjakortti on voimassa 6 kk lunastuspäivästä ja se on käytettävissä kokonaan tai osamaksuna Kotiringin palveluihin voimassa olevan hinnaston mukaan. Huomioithan ostaessa, että kertapalveluiden minimiaika on 3 tuntia (176 euroa, alv 24% vuonna 2024).

Tilaa lahjakortti sähköpostitse myynti@kotirinki.fi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 03 339 99 905.

Saat lahjakortin pdf-tiedostona, jossa on lahjakortin koodi. Koodilla saajan on helppo lunastaa lahjakortti osoitteesta www.kotirinki.fi

Ota yhteyttä

Asiani koskee