Perhe

KOTISIIVOUS Vantaa

Säännöllistä kotisiivouspalvelua tyytyväisyystakuulla.
Valitse Puhtausohjelmistamme sopivin.
Helppo tilata suoraan netistä!

Kotirinki Vantaa PALVELUKSESSANNE

Sijaitseeko kotisi Kivistössä, Vapaalassa tai muualla päin Vantaata? Kun tuntuu, että oma aikasi tai voimavarasi ovat arjen pyörityksestä vähissä, Kotiringin kotisiivous tulee avuksi. Jokaisessa elämänvaiheessa ammattilaisen avulla hoidettu kotisiivous tuo helpotusta arkeen. Koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä kodin puhtaanapito onnistuu työpäiväsi tai harrastustesi aikana. Säännöllisessä siivouspalvelussa saat siivoukset aina tutulta siivoojalta. Tiedät jo hyvissä ajoin etukäteen, milloin siivoja tulee tarvittavat siivousvälineet mukanaan.

Vantaan paikalliset Kotirinki-yrittäjät ovat ammattilaisia ja koulutettu Kotiringin lähes 20 vuoden kokemuksella kehittämään ja toimivaan Kotiringin siivouspalveluun. He huolehtivat säännöllisten kodin puhtautta ylläpitävien siivousten lisäksi niin ikkunoiden pesuista kuin kylpyhuoneiden tehosiivouksista. Omaan tarpeeseesi sopivan säännöllisen kodin siivouspalvelun löydät Kotiringin kolmesta Puhtausohjelmasta. Yrittäjillä on työssään jatkuvana tukena Kotirinki-ketju. Vantaan Kotirinki-yrittäjät tarjoavat kotisiivous- ja kotiapupalveluita myös ikääntyneille arvonlisäverottomasti. Kaikki Kotiringin palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Kotiringin siivouspalvelu on selkeää, vaivatonta ja luotettavaa. Puhtausohjelmista löytyvät vaihtoehdot eri elämäntilanteisiin olipa kotisi iso tai pieni. Voit itse nauttia puhtaasta kodista. Asiakkaamme arvioivat palvelua jatkuvasti ja reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden näet etusivullamme. Paina Katso Hinta -painiketta. Lisäämällä kotisi postinumeron ja siivottavan pinta-alan näet Kotiringin siivousten palvelu- ja hintavaihtoehdot. Tervetuloa asiakkaaksemme!

KATSO HINTA
Kaupunki
Sydänmökki
Siivooja

Koe toimiva KOTISIIVOUS

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti asiakas- ja yrittäjätyytyväisyyttä. Reaaliaikainen, yrittäjäkohtainen ja julkinen asiakastyytyväisyys on nähtävissä etusivullamme.

Helppo ja nopea nettitilaus

Lisää vain postinumero ja siivottava pinta-ala.

Pysyvä, tuttu siivooja

Kontaktina paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Oman asiakassivu sisältäen tulevat palveluvuorot, viestinnän, saldon tarkistuksen, laskukoonnin ja lisäpalvelujen tilaamisen.

Turvallinen palvelu, ei pitkää sitoutumista

Luotettava kumppani -ketjun jäsen, yksi ennalta sovittu lasku, irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi.

KATSO HINTA

Helpota arkeasi

Asiakkaanamme saat säännöllisen palvelun samalta tutulta siivoojalta. Kotiringin siivoukset on kehitetty ja konseptoitu laadukkaiksi ja selkeiksi. Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta:

Siivousvälineet

Vaivaton palvelu

Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ylläpitävät kodin säännöllistä siisteyttä. Siivoukset hoituvat koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä automaattisesti arjen taustalla ilman erillistä varausta.

Tyytyväinen palveluntuottaja

Tyytyväiset palveluntuottajat

Kotisiivouksia tekevät valikoidut, koulutetut Kotirinki-yrittäjät, jotka saavat päivittäistä tukea palvelukeskukselta. Yrittäjistä pidetään huolta ja he saavat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Mittaamme yrittäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se onkin korkealla 4,5/5.

Siivousvälineet

Korkea asiakastyytyväisyys

Siivoukset hoitaa pääsääntöisesti sama, tuttu henkilö. Saat turvallisen ja vastuullisen palvelun; toimintamme on vakuutettu ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on julkisesti nähtävillä etusivullamme.