Perhe

KOTISIIVOUS Vantaa

Säännöllistä kotisiivouspalvelua tyytyväisyystakuulla.
Valitse Puhtausohjelmistamme sopivin.
Helppo tilata suoraan netistä!

Kotirinki Vantaa PALVELUKSESSANNE

Sijaitseeko kotisi Kivistössä, Vapaalassa tai muualla päin Vantaata? Kun tuntuu, että oma aika tai voimavarat ovat arjen pyörityksestä vähissä, Kotiringin kotisiivous tulee avuksi. Jokaisessa elämänvaiheessa ammattilaisen avulla hoidettu kotisiivous tuo helpotusta arkeen. Vantaalaisilta, koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä kodin puhtaanapito onnistuu työpäiväsi tai harrastustesi aikana. Saat siivouspalvelun aina tutulta Vantaalla toimivalta Kotirinki-yrittäjältä. Tiedät jo hyvissä ajoin etukäteen, milloin siivoja tulee, ja myös tarvittavista siivousvälineistä on huolehdittu puolestasi.

Vantaan paikalliset Kotirinki-yrittäjät ovat ammattilaisia ja koulutettu Kotiringin siivousten konseptiin. He huolehtivat säännöllisten kodin puhtautta ylläpitävien siivousten lisäksi niin ikkunoiden pesuista kuin kylpyhuoneiden tehosiivouksista. Omaan tarpeeseen sopivan säännöllisen kodin siivouspalvelun löydät Kotiringin kolmesta Puhtausohjelmasta. Yrittäjillä on työssään tukena Kotirinki-ketju, jolle on kertynyt kokemusta kotisiivouksista 20 vuoden ajalta.

Kotiringin siivouspalvelu Vantaalla ja kaikilla toiminta-alueillamme on selkeää, vaivatonta ja luotettavaa. Puhtausohjelmista löytyvät vaihtoehdot eri elämäntilanteisiin olipa kotisi pieni tai iso. Voit itse vain nauttia puhtaasta kodista. Asiakkaamme arvioivat palvelua jatkuvasti, ja reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden näet etusivullamme. Paina Katso Hinta -painiketta. Lisäämällä kotisi postinumeron ja siivottavan pinta-alan näet Kotiringin siivousten palvelu- ja hintavaihtoehdot.

KATSO HINTA
Kaupunki
Sydänmökki
Siivooja

Koe toimiva KOTISIIVOUS

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti asiakas- ja yrittäjätyytyväisyyttä. Reaaliaikainen, yrittäjäkohtainen ja julkinen asiakastyytyväisyys on nähtävissä etusivullamme.

Helppo ja nopea nettitilaus

Lisää vain postinumero ja siivottava pinta-ala.

Pysyvä, tuttu siivooja

Kontaktina paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Oman asiakassivu sisältäen tulevat palveluvuorot, viestinnän, saldon tarkistuksen, laskukoonnin ja lisäpalvelujen tilaamisen.

Turvallinen palvelu, ei pitkää sitoutumista

Luotettava kumppani -ketjun jäsen, yksi ennalta sovittu lasku, irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi.

KATSO HINTA

Helpota arkeasi

Asiakkaanamme saat säännöllisen palvelun samalta tutulta siivoojalta. Kotiringin siivoukset on kehitetty ja konseptoitu laadukkaiksi ja selkeiksi. Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta:

Siivousvälineet

Vaivaton palvelu

Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ylläpitävät kodin säännöllistä siisteyttä. Siivoukset hoituvat koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä automaattisesti arjen taustalla ilman erillistä varausta.

Tyytyväinen palveluntuottaja

Tyytyväiset palveluntuottajat

Kotisiivouksia tekevät valikoidut, koulutetut Kotirinki-yrittäjät, jotka saavat päivittäistä tukea palvelukeskukselta. Yrittäjistä pidetään huolta ja he saavat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Mittaamme yrittäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se onkin korkealla 4,5/5.

Siivousvälineet

Korkea asiakastyytyväisyys

Siivoukset hoitaa pääsääntöisesti sama, tuttu henkilö. Saat turvallisen ja vastuullisen palvelun; toimintamme on vakuutettu ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on julkisesti nähtävillä etusivullamme.