Perhe

KOTISIIVOUS Porvoo

Säännöllistä kotisiivouspalvelua tyytyväisyystakuulla.
Valitse Puhtausohjelmistamme sopivin.
Helppo tilata suoraan netistä!

Kotirinki Porvoo PALVELUKSESSANNE

Jokaisessa elämänvaiheessa kotisiivous tuo helpotusta arkeen. Kun tuntuu, että oma aikasi tai voimavarasi ovat arjen pyörityksestä vähissä, tilaa avuksi Kotiringin kotisiivous. Kodin puhtaanapito onnistuu koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä työpäiväsi tai harrastustesi aikana niin Loviisan Tesjoella kuin Porvoon Hinthaarassa. Porvoon ja Loviisan alueella - kuten muillakin toiminta-alueillamme – kodin säännöllisestä siivouspalvelusta vastaa aina sama yrittäjä.

Paikalliset, ammattitaitoiset Kotirinki-yrittäjät huolehtivat sekä säännöllisistä kodin puhtautta ylläpitävistä siivouksista että lisätarpeista kuten saunan tai ikkunoiden pesusta. Kotirinki on kehittänyt kotisiivouksiin toimivan palvelun. Puhtausohjelmia on kolme ja voit tutustua lisää siivousten sisältöihin sivuillamme. Yrittäjillä on työssään tukenaan Kotirinki-ketju, jolle on kertynyt kotisiivousten kokemusta lähes 20 vuoden ajalta. Kotirinki-yrittäjät tarjoavat kotisiivous- ja kotiapupalveluita myös ikääntyneille arvonlisäverottomasti. Kaikki Kotiringin palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Tiedät jo hyvissä ajoin etukäteen, milloin tuttu siivoja tulee asianmukaiset siivousvälineet mukanaan. Sillä aikaa kun kotisi puhdistuu ammattilaisen käsissä, voit käydä kävelyllä vaikka Vanhan Porvoon ainutlaatuisessa ympäristössä.

Palvelun kulmakiviä ovat helppous, luotettavuus ja ammattitaidolla tehty työ. Asiakkaamme arvioivatkin palvelua jatkuvasti ja reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden näet etusivullamme. Puhtausohjelmista löytyvät vaihtoehdot eri elämäntilanteisiin olipa kotisi pieni tai iso ja voit itse nauttia puhtaasta kodista. Lisää Katso Hinta -kohtaan kotisi postinumero ja siivottava pinta-ala, jolloin näet siivousten palvelu- ja hintavaihtoehdot. Tervetuloa asiakkaaksemme!

KATSO HINTA
Kaupunki
Sydänmökki
Siivooja

Koe toimiva KOTISIIVOUS

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti asiakas- ja yrittäjätyytyväisyyttä. Reaaliaikainen, yrittäjäkohtainen ja julkinen asiakastyytyväisyys on nähtävissä etusivullamme.

Helppo ja nopea nettitilaus

Lisää vain postinumero ja siivottava pinta-ala.

Pysyvä, tuttu siivooja

Kontaktina paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Oman asiakassivu sisältäen tulevat palveluvuorot, viestinnän, saldon tarkistuksen, laskukoonnin ja lisäpalvelujen tilaamisen.

Turvallinen palvelu, ei pitkää sitoutumista

Luotettava kumppani -ketjun jäsen, yksi ennalta sovittu lasku, irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi.

KATSO HINTA

Helpota arkeasi

Asiakkaanamme saat säännöllisen palvelun samalta tutulta siivoojalta. Kotiringin siivoukset on kehitetty ja konseptoitu laadukkaiksi ja selkeiksi. Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta:

Siivousvälineet

Vaivaton palvelu

Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ylläpitävät kodin säännöllistä siisteyttä. Siivoukset hoituvat koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä automaattisesti arjen taustalla ilman erillistä varausta.

Tyytyväinen palveluntuottaja

Tyytyväiset palveluntuottajat

Kotisiivouksia tekevät valikoidut, koulutetut Kotirinki-yrittäjät, jotka saavat päivittäistä tukea palvelukeskukselta. Yrittäjistä pidetään huolta ja he saavat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Mittaamme yrittäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se onkin korkealla 4,5/5.

Siivousvälineet

Korkea asiakastyytyväisyys

Siivoukset hoitaa pääsääntöisesti sama, tuttu henkilö. Saat turvallisen ja vastuullisen palvelun; toimintamme on vakuutettu ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on julkisesti nähtävillä etusivullamme.