Siivooja

KOTISIIVOUS Lahti

Säännöllistä kotisiivouspalvelua tyytyväisyystakuulla.
Valitse Puhtausohjelmistamme sopivin.
Helppo tilata suoraan netistä!

Kotirinki Lahti PALVELUKSESSANNE

Kotiringin siivouspalvelu Lahdessa ja sen lähiseuduilla helpottaa arkeasi. Kun tunnet, että tarvitset lisää tunteja vuorokauteesi nauttiaksesi töiden lisäksi perhearjesta sekä harrastuksista - tilaa Kotiringin kotisiivous. Olipa kotisi sitten Kariston, Mukkulan tai muualla Lahden alueella ammattilaisen tekemän siivouksen jälkeen voit itse iloita puhtaasta kodistasi. Siivoukset Lahden seudulla hoitavat paikalliset Kotirinki-yrittäjät. Säännöllisessä kotisiivouksen sopimuksessa kotonasi käy sama tuttu siivooja. Tiedät myös hyvissä ajoin etukäteen, milloin siivoja tulee ja tarvittavista siivousvälineistä on myös huolehdittu puolestasi.

Kotirinki-ketjun tuella ja monien kotisiivousten kokemuksella on kehittynyt toimiva kotisiivouspalvelu. Paikalliset Kotirinki-yrittäjät saavat siivouksiin kattavan koulutuksen. He huolehtivat niin säännöllisistä kodin puhtautta ylläpitävistä siivouksista kuin lisätarpeista kuten saunan tai ikkunoiden pesusta. Sillä aikaa kun kotisi puhdistuu ammattilaisen käsissä, voit käyttää ajan vaikka Launeen alueella ostoksilla tai perhepuistossa. Omaan tarpeeseen sopivan säännöllisen kodin siivouspalvelun löydät Kotiringin kolmesta Puhtausohjelmasta.

Kotiringin siivouspalvelu niin Lahdessa kuin kaikilla toiminta-alueillamme on selkeää, vaivatonta ja luotettavaa. Puhtausohjelmista löytyvät vaihtoehdot eri elämäntilanteisiin sekä pienille että isoille kodeille. Asiakkaamme arvioivat palvelua jatkuvasti ja reaaliaikaisen asiakastyytyväisyyden näet etusivullamme. Lisää Katso Hinta -kohtaan kotisi postinumero ja siivottava pinta-ala, niin näet siivousten palvelu- ja hintavaihtoehdot. Kotirinki-yrittäjät tarjoavat myös arvonlisäverottomasti kotisiivous- ja kotiapupalveluita ikääntyneille. Kaikki Kotiringin palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

KATSO HINTA
Kaupunki
Sydänmökki
Siivooja

Koe toimiva KOTISIIVOUS

Seuraamme ja kehitämme jatkuvasti asiakas- ja yrittäjätyytyväisyyttä. Reaaliaikainen, yrittäjäkohtainen ja julkinen asiakastyytyväisyys on nähtävissä etusivullamme.

Helppo ja nopea nettitilaus

Lisää vain postinumero ja siivottava pinta-ala.

Pysyvä, tuttu siivooja

Kontaktina paikallinen Kotirinki-yrittäjä. Oman asiakassivu sisältäen tulevat palveluvuorot, viestinnän, saldon tarkistuksen, laskukoonnin ja lisäpalvelujen tilaamisen.

Turvallinen palvelu, ei pitkää sitoutumista

Luotettava kumppani -ketjun jäsen, yksi ennalta sovittu lasku, irtisanomisaika 1 kalenterikuukausi.

KATSO HINTA

Helpota arkeasi

Asiakkaanamme saat säännöllisen palvelun samalta tutulta siivoojalta. Kotiringin siivoukset on kehitetty ja konseptoitu laadukkaiksi ja selkeiksi. Näin hyödyt sopimusasiakkuudesta:

Siivousvälineet

Vaivaton palvelu

Puhtausohjelmat ovat asiantuntijoiden kehitystyön tulos. Ne ylläpitävät kodin säännöllistä siisteyttä. Siivoukset hoituvat koulutetuilta Kotirinki-yrittäjiltä automaattisesti arjen taustalla ilman erillistä varausta.

Tyytyväinen palveluntuottaja

Tyytyväiset palveluntuottajat

Kotisiivouksia tekevät valikoidut, koulutetut Kotirinki-yrittäjät, jotka saavat päivittäistä tukea palvelukeskukselta. Yrittäjistä pidetään huolta ja he saavat työstä kilpailukykyisen korvauksen. Mittaamme yrittäjien tyytyväisyyttä säännöllisesti, ja se onkin korkealla 4,5/5.

Siivousvälineet

Korkea asiakastyytyväisyys

Siivoukset hoitaa pääsääntöisesti sama, tuttu henkilö. Saat turvallisen ja vastuullisen palvelun; toimintamme on vakuutettu ja kuulumme Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Meille on myönnetty Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Reaaliaikainen asiakastyytyväisyys on julkisesti nähtävillä etusivullamme.